kayıt olurken puan
kayıt olurken puan
Meraba ben 11. Sınıf öğrencisiyim. 9. Sınıfta sınıf tekrarım oldu . Ben şimdi açığa geçince bu sene mezun olabiliyormuyum yada bana verilecek puanı nasıl hesaplayabilirim??
Re: kayıt olurken puan
dgn61 yazdı:Meraba ben 11. Sınıf öğrencisiyim. 9. Sınıfta sınıf tekrarım oldu . Ben şimdi açığa geçince bu sene mezun olabiliyormuyum yada bana verilecek puanı nasıl hesaplayabilirim??
sistem tarafından hesaplanıp öğrenci bilgilerinle zorunlu derslerin varsa onlarla bir sayfada puanını göreceksin
http://www.aol.meb.gov.tr/aolweb/ogrenci_giris.aspx buradan giriş yapacaksın
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
ben daha açığa geçmedim. eğer bu sene mezun olabiliyorsam geçicem onu öğrenmek için soruyorumajlan45 yazdı:dgn61 yazdı:Meraba ben 11. Sınıf öğrencisiyim. 9. Sınıfta sınıf tekrarım oldu . Ben şimdi açığa geçince bu sene mezun olabiliyormuyum yada bana verilecek puanı nasıl hesaplayabilirim??
sistem tarafından hesaplanıp öğrenci bilgilerinle zorunlu derslerin varsa onlarla bir sayfada puanını göreceksin
http://www.aol.meb.gov.tr/aolweb/ogrenci_giris.aspx buradan giriş yapacaksın
.......
En son tayfun29 tarafından 09 Eyl 2014, 01:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
3. sınıfı bitirip 4. sınıfa geçtiğinizi varsayarak sorunuzu yanıtlıyorum.
Örgün eğitimde okuduğunuz her dönem için ortalama 24 kredi alırsınız. Buda ortalama 6 dönem için 145-160 arası bir kredi eder. 2 dönemde AÖL'den mezun olabilir ve şu anki mevcut kredinizle 2015 YGS başvurabilirsiniz.
2 sınıfı bitirip 3. sınıfa geçtiyseniz ortalama 96-110 arası bir kredi alırsınız.
Örgün eğitimde okuduğunuz her dönem için ortalama 24 kredi alırsınız. Buda ortalama 6 dönem için 145-160 arası bir kredi eder. 2 dönemde AÖL'den mezun olabilir ve şu anki mevcut kredinizle 2015 YGS başvurabilirsiniz.
2 sınıfı bitirip 3. sınıfa geçtiyseniz ortalama 96-110 arası bir kredi alırsınız.
Ben şimdi 10. Sınıfı bitirip 11. Sınıfa geçtim . Fakat ben 9. Sınıfta kalmıştım sınıf tekrarı yaptım. Eğer ben şimdi açığa geçersem bu sene mezun olabiliyormuyum ? Bana verilecek olan krediyi nasıl hesaplayabilirim ? Umarım anlatabilmişimdirsenanur yazdı:3. sınıfı bitirip 4. sınıfa geçtiğinizi varsayarak sorunuzu yanıtlıyorum.