acil acik lise hakkinda?
acil acik lise hakkinda?
Arkadaslar anadolu teknik meslek okuyorum. Okuldan kayiti felan aldirdim. 05 06 1997 dogumluyum 12. Sinifa gectim bu sene. Acik liseye basvuru yapicam ama kredi durumumu nasil ogrenebilirim? Bugun gittim kayit olmadan goremeyiz dediler. Tecrubeli bi hoca vardi orda kultur ders sayilarini topla o senin kredin dedi. Onuda yaptim 95 e felan denk geliyor. Ortalama notla alakasi yok demisti bana. Ayni sinifta okudugum bi arkadasimda gecti 205 kredisi olmus. Ben tek yilda bitirebilir miyim kredilerim yeter mi? Tek yilda duzu bitiremessem acik meslek bitirebilir miyim? Bide sinav sorulari basit diyolar ama dogru mudur zaten univ hazirlik icin dershaneye gidiyorum
Re: acil acik lise hakkinda?
Meslek okuduğun için Aöl 'e kayıt olursan meslekten gelen tüm puanların silinecek.
100 kredi verirse mezun olma ihtimalin çok zor çünkü her sınavdan 30 alsan 3 sınavda 90 kredi eğer 192 kredi mezun ediyor.Ek sınav dersen ek sınavda olacak mı belli değil olursa kredi şartı aranırmı aranmaz mı şüpheli yani.
Ama benim kanımca 100 krediden fazla gelmesi lazım meslekte olsa sana şuan min 130 140 kredi vermesi lazım kayıtlara son 2 gün kaldı haberin olsun 147 yi arayıp kesin bi bilgi alırsın onlar daha iyi bilir.
100 kredi verirse mezun olma ihtimalin çok zor çünkü her sınavdan 30 alsan 3 sınavda 90 kredi eğer 192 kredi mezun ediyor.Ek sınav dersen ek sınavda olacak mı belli değil olursa kredi şartı aranırmı aranmaz mı şüpheli yani.
Ama benim kanımca 100 krediden fazla gelmesi lazım meslekte olsa sana şuan min 130 140 kredi vermesi lazım kayıtlara son 2 gün kaldı haberin olsun 147 yi arayıp kesin bi bilgi alırsın onlar daha iyi bilir.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Ayni siniftan arkadasim 205 kredi ile baslamis bendede boyle bir durum olma ihtimali yok mu?
Hic bir sinav kolaay degildir ders calisana ve bilenne kolaydir
Anladim peki kredi hakkinda bi bilginiz var mi? Gecen diger arkadasla ayni olma ihtimali olamaz mi?enest yazdı:Hic bir sinav kolaay degildir ders calisana ve bilenne kolaydir
Meslek kredilerin gelmesede 1 yılda bitirme şansın var ek sınavlar her yıl sonu yapılıyor
dersler tabiki lise şartlarına göre kitaplarda daha açıklayıcı anlamsı kolay sorularda 20 soru bunun sadece 10 tanesi zor gelir diğerleri kolaydır
geçme notu 45 yani 9 doğru cevap

dersler tabiki lise şartlarına göre kitaplarda daha açıklayıcı anlamsı kolay sorularda 20 soru bunun sadece 10 tanesi zor gelir diğerleri kolaydır

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Kredi hakkinda suan net bi bilgi edinemiyoruz sanirim dogru mudur illa kayit olcaz ?Blueberry yazdı:Meslek kredilerin gelmesede 1 yılda bitirme şansın var ek sınavlar her yıl sonu yapılıyor![]()
dersler tabiki lise şartlarına göre kitaplarda daha açıklayıcı anlamsı kolay sorularda 20 soru bunun sadece 10 tanesi zor gelir diğerleri kolaydır![]()
http://www.aciklise.net/genel/okutulan-dersler.html
yukardaki linkten okutulan dersleri bulcaksın başarılı olup geçtiğin derslerin kredisini kendin hesaplayabilirsin kredilerine bakarak
yukardaki linkten okutulan dersleri bulcaksın başarılı olup geçtiğin derslerin kredisini kendin hesaplayabilirsin kredilerine bakarak

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.