Zorunlu Dersler ?

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
hrnsykk

Zorunlu Dersler ?

Mesaj gönderen hrnsykk » 11 Eyl 2014, 09:18

Silik olan öğrenci kaydımı yeniledim, önceki dönemlerde kazanmış olduğum zorunlu dersleri yeniden kazanmam mı gerekiyor.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Zorunlu Dersler ?

Mesaj gönderen Doçent » 11 Eyl 2014, 13:01

geçtiğin ortak ( zorunlu) dersleri tekrar alamazsın zaten :43:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

hrnsykk

Mesaj gönderen hrnsykk » 11 Eyl 2014, 14:28

Teşekkür ederim. Ayrıca benim alanım Sosyal Bilgiler, forumda birçok kişi Genel Kültürden mezun olmanın daha kolay olduğundan bahsetmiş alan kredisi toplamanıza gerek kalmaz diye benim mantığıma göre alanlı bitirmekle Genel Kültür aynı noktaya geliyor . Alan Derslerinden geçtiğimiz taktirde hemen alan kredisine işleniyor hemen genel krediye. Aceba bilmediğimiz bir avantajımı var Genel Kültürün ?

enest

Mesaj gönderen enest » 11 Eyl 2014, 14:50

Alanli daha guzel bence mesela ben kendi zamanimi donemimi alanli bitirdim bir fark yok ayni ama alanli okumak agiza hos geliyor bir kere sonuçta derslerin hepsini vermek zorundasın fark etmiyor yani
En son enest tarafından 11 Eyl 2014, 17:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 11 Eyl 2014, 16:46

hrnsykk yazdı:Teşekkür ederim. Ayrıca benim alanım Sosyal Bilgiler, forumda birçok kişi Genel Kültürden mezun olmanın daha kolay olduğundan bahsetmiş alan kredisi toplamanıza gerek kalmaz diye benim mantığıma göre alanlı bitirmekle Genel Kültür aynı noktaya geliyor . Alan Derslerinden geçtiğimiz taktirde hemen alan kredisine işleniyor hemen genel krediye. Aceba bilmediğimiz bir avantajımı var Genel Kültürün ?
artık alan diye birşey kalmadı sende alansız olcaksın!

genel kültür en kolay bölümdü onun dışında bir artısının olduğunu sanmıyorum :43:

hrnsykk

Mesaj gönderen hrnsykk » 11 Eyl 2014, 17:39

Biraz araştırdım, hiçbir bilgi yok alan kaldırıldığına dair AÖL sitesinde. Ayrıca halen alanlı olara bililer veriliyor.

Bakınız !
aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=118

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 11 Eyl 2014, 18:07

hrnsykk yazdı:Biraz araştırdım, hiçbir bilgi yok alan kaldırıldığına dair AÖL sitesinde. Ayrıca halen alanlı olara bililer veriliyor.

Bakınız !
aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=118
oraya bakmıycaksın eski bilgi neden kaldırılmadığını da anlamış değilim ya neyse :26:

tüm alanlılar 2014 itibariyle alansıza geçirildi :sandalye:

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön