ÇIKMA BELGESİ

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mhak
Acemi

ÇIKMA BELGESİ

Mesaj gönderen mhak » 12 Eyl 2014, 03:26

daha öncede (çıkma belgesi) başlıkla bu konuya deniymiştim ama kimse yardımcı olamamıştı. bildiginiz gibi üniversitete kayıtlarımız olmadı bende 15 eylül sınav sonuçlarının açıklancagı gün mezun konumuna gelecegim okulum Adnan Menderes Üniversitesi kesin kayıt için obis.net.adü. adresinden internetten doldurcagımız bi form istiyorlar şuan o formu dolduramıyorum ayrietten doldurabilsem bile diploma numarası istiyor bildigim kadarıyla çıkma belgesinde diploma numarası yazmıyor. kısacası öğrenmek istediğim cıkma belgesinin örnegi veya içerigini bilenlerin konuya el atması

emrahk
Onursal Üye

Re: ÇIKMA BELGESİ

Mesaj gönderen emrahk » 12 Eyl 2014, 13:32

Çıkma belgesi almış arkadaşlar yardım olun arkadaşımıza. Ben açıkçası çıkma belgesinde ne yazıyor hatırlamıyorum, görmüştüm örneğini ama..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

qwer50
Çırak

Mesaj gönderen qwer50 » 12 Eyl 2014, 15:52

nasıl yani kayıt için bide diploma mı bekliyecez :isyan:
ben de salı günü kayıt yaptırmayı düşünüyordum üniversiteye :/

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 12 Eyl 2014, 16:29

araştırdım nette bir tane çıkma belgesi görmedim neyse salı günü alınca atacam foruma bir tane örnek olsun :26:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

ceylin42
Çırak

Mesaj gönderen ceylin42 » 12 Eyl 2014, 16:59

arkadaşım benim kazandığım okul pilot okul olmaadığı için oturduğum yere yakın olduğu için kayıt günümde gittim konuştum ve 3.dönemle kesin mezun olup olmadığımı sordular bende Allahın izniyle oluyorum o yüzden olduğumu söyledim açık lise müdürlüğünü aradılar ve kaydımı aldılar derslere girebileceğimi ve diplomayı alır almaz getirmem gerektiğini söylediler ama ben çıkma belgesi götüreceğim diploma geç olur diye neyse şimdi kayıt oluken bize dosyamızı verdiklerinde orda diploma yada çıkma belgesi numarası yazıyo yani aldığımız çıkma belgesindede o numaralar yazıyor olmalı çünkü ikiye ayırmışlardı yani ya diploma bilgisi ya çıkma belgesini dolduruyorsun ama internette nasıl bilmiyorum

mhak
Acemi

Mesaj gönderen mhak » 12 Eyl 2014, 17:08

Artık pazartesi günü sınav aciklandiginda nasil bi yol izlecegim bilmiyorum ben istanbul'da yaşıyorum kazandığım okul Aydın'da gidip gelmeler çok zor oluyor çıkma belgesini alıp okulu aricam belgeyi tarif edicem ona görede kayda gidecem ama bu kadar kapsamlı bi forumda böyle belgelerin örneğinin olmasını gerekli olduğunu düşünüyorum

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 12 Eyl 2014, 17:44

ceylin42 yazdı:arkadaşım benim kazandığım okul pilot okul olmaadığı için oturduğum yere yakın olduğu için kayıt günümde gittim konuştum ve 3.dönemle kesin mezun olup olmadığımı sordular bende Allahın izniyle oluyorum o yüzden olduğumu söyledim açık lise müdürlüğünü aradılar ve kaydımı aldılar derslere girebileceğimi ve diplomayı alır almaz getirmem gerektiğini söylediler ama ben çıkma belgesi götüreceğim diploma geç olur diye neyse şimdi kayıt oluken bize dosyamızı verdiklerinde orda diploma yada çıkma belgesi numarası yazıyo yani aldığımız çıkma belgesindede o numaralar yazıyor olmalı çünkü ikiye ayırmışlardı yani ya diploma bilgisi ya çıkma belgesini dolduruyorsun ama internette nasıl bilmiyorum
ön kayıt olurken sorun olmadı çıkma belgesini de okeylediklerine göre bir sorun yaşamayız :24:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön