arkadaşlar 28 toplam kredili ders seçdim 13 tane 2 kredılık ders secıorum bida en fazla toplam 10 ders seçebilirsiniz dio napam
28 oldu da 13 tane ders seçdim
Ders seçmede yardim acil Ek sınav
Re: Ders seçmede yardim acil Ek sınav
Ek sınav tek gün, iki oturumda yapılacağı için sistem seçilebilecek ders sayısını kısıtlıyor olabilir. Diğer ek sınav kaydı yapan arkadaşlar da bu sorunla karşılaşmış mı yazarsa öğrenmiş oluruz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ben 13 ders sectim toplam 30 kredi. ve sadece 3 krediye ihtiyacım var ne kadar şanssızım ya 

Seçilecek ders sayısında sınır 13 ders olabilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Ben 15 ders seçtim. 30 kredi.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Tezim çürümüş oldu.TheRummer yazdı:Ben 15 ders seçtim. 30 kredi.

Tek gün iki oturumda 15 derse gireceksin. 7+8 olarak ayarlayacaklar o zaman...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Aynen öyle fakat 4 kredim kaldı.Yabancı dil 6-7-8 zorunlu dersim var.Eğer bu sınavda bu 3 ingilzice dersini veremessem ve 2.ek sınav yapılmassa mezuniyet seneye 1.döneme kadar uzuyor...2.ek sınav yapcaklarını sanmıyorum.emrahk yazdı:Tezim çürümüş oldu.TheRummer yazdı:Ben 15 ders seçtim. 30 kredi.Not'un isteminde sorun var o zaman...
Tek gün iki oturumda 15 derse gireceksin. 7+8 olarak ayarlayacaklar o zaman...
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK