AÖF Mezunu Öğretmen Olabilme Hakkında

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
KGamze
Doçent

AÖF Mezunu Öğretmen Olabilme Hakkında

Mesaj gönderen KGamze » 15 Eyl 2014, 20:42

Merhaba arkadaşlar kılavuz yayınladı. Kontenjan açılmış ve puanlar düşük puanıma göre içim rahatlı derken bir şey duydum doğru mu bilmiyorum sizlere danışmak istedim hemen.

Aöf olursak öğretmen olamıyormuşuz. Ben edebiyat yazmayı düşünüyordum ileride formasyon alırım öğretmen olabilir diye ama böyle bir hakkımız yokmuş lütfen birisi yalan desin hayallerim suya düşecek resmen :|

emrahk
Onursal Üye

Re: AÖF Mezunu Öğretmen Olabilme Hakkında

Mesaj gönderen emrahk » 15 Eyl 2014, 20:47

Şuan için yalan bir duyum. Daha bu sene 2500 kişiye formasyon verdi Anadolu Üniversitesi AÖF. Ama bugün geçerli olan bu durum ileride değişip formasyon hakkı kalkar mı bilemem. YÖK her yıl yeni bir düzenleme getirir, seçim yaklaştıkça herkese formasyon hakkı verir sonra kaldırır vs. Belli olmaz.

Şuanki duruma göre 4. sınıf öğrencileri ve mezunlar alabiliyor formasyonu...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 15 Eyl 2014, 20:48

nerden duydun bunu ki aöf forumlarda gördüğüm aöf sosyoloji mezunları bile formasyon alıp öğretmen olmaya çalışıyor :01:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 15 Eyl 2014, 20:57

Bir memur sitesinde vardı. Nasıl korktum anlatamam yüreğim ağzıma geldi. Suç bende her şeyi google arasam olacağı bu.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar şu üniversite sorunumu sizin sayenizde çözeceğim. :gul:

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 15 Eyl 2014, 21:24

KGamze yazdı:Bir memur sitesinde vardı. Nasıl korktum anlatamam yüreğim ağzıma geldi. Suç bende her şeyi google arasam olacağı bu.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar şu üniversite sorunumu sizin sayenizde çözeceğim. :gul:
Biraz önce televizyonu seyrediyordum bir öğretmen internette o kadar gereksiz bilgi var ki birisi başı ağrıyor diye internette aramaya kalksa beyin tümörümüyüm diye kendini sorgulamaya başlar dedi.Gerçekten çok doğru söylemiş.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 16 Eyl 2014, 01:47

Aynen öyle kolayına kaçıyoruz bilgi edinmek için yanlış.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön