Aöf 13-15 Ekim arası kayıt 2.ek sınav sorunu yardım.
Aöf 13-15 Ekim arası kayıt 2.ek sınav sorunu yardım.
2.ek sınav"da mezun olacağım.Aöf lojistik bölümüne yerleştim 2.tercihlerde 13-15 eki marası kayıt yaptırınız diyor fakat 2.ek sınav 19 ekim"de.Benim bu kayıt süresi içerisinde bir ön kayıt yada durumumu bildiren bir yazı ile aöf bürosuna başvurmam gerekiyor mu ? Yoksa 2.ek sınav sonrası çıkma belgesi ve evraklar ile gitsem direk kaydım yapılır mı ?
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Aöf 13-15 Ekim arası kayıt 2.ek sınav sorunu yardım.
anadolu aöf çıkma belgesi olmadan kayıt yapmıyor
2. ek sınav sonrasını bekliyceksin

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Blueberry yazdı:anadolu aöf çıkma belgesi olmadan kayıt yapmıyor![]()
Biliyorum 2.ek sınavdan sonra mezun olacağım mezuniyet incelemesi bittiğinde çıkma belgesi ve evraklarla kayıt olmaya gideceğim.Bana gittiğimde kayıt tarihleri arasında bu durumu belgelendiren yazı getirdinizmi diye sorarlarsa diyorum.Yani ben ilgili yere okulunuzu kazandım fakat 2.ek sınav ile mezun olunca kayıt yaptırıcam gibisinden dilekçe vermem gerekiyormu.
Aöf"e attığım mail: Açık öğretim lisesi öğrencisiyim.19 ekim"de 2.ek sınav ile mezun olacağım ve anadolu üniversitesi aöf lojistik bölümüne ek tercih ile yerleştim.Bildiğim kadarı ile açıköğretim lisesi öğrencilerine 7 kasım"a kadar kayıt hakkı var.Fakat kayıt tarihi 13-15 ekim arası.Benim 13-15 ekim arası bir işlem yapmam gerekiyor mu ön kayıt gibi yoksa mezun olup 7 kasım"a kadar evraklarımla aöf bürosuna gidip kayıt yaptırabilir miyim ?
Cevapları: 2014 ÖSYS sonucunda bir Yükseköğretim Programını kazanmış ancak mezun olamamış adaylardan ortaöğretim sorumluluk sınavı veya ek sınav sonucunda ortaöğretimden mezun olan öğrencilerin bu durumlarını belgelemeleri kaydı ile 7 Kasım 2014 tarihine kadar kayıtlarını yaptırabileceklerdir.
17 Ekim tarihinden sonra mezun olduğuna dair durumlarını kanıtlayan belgesini getiren adayların kayıtları 7 Kasım 2014 tarihine kadar yapılacaktır.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
dilekçeye gerek yok
çıkma belgesi yeterli zaten sistemde kazandığın görünüyor...

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Peki teşekkür ederim.Blueberry yazdı:dilekçeye gerek yok![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK