Aöl'e veda ettim.tüm forum arkadaşlarıma teşekkürler.
Aöl'e veda ettim.tüm forum arkadaşlarıma teşekkürler.
Bugüne kadar sorularımda yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum ve bende mezun olmam ile birlikte forumu bırakmıyorum tabiki şimdi ve ileride yardımcı olmak adına elimden geleni yapacağım.Mezunlar kervanına katıldım geç oldu ama hep bir yere giderken ortaokul mezunu ezikliği oldu.Umarım aöf üniyide bitiririm..

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Aöl'e veda ettim.tüm forum arkadaşlarıma teşekkürler.
Gayret edersen neden olmasın üniversiteden de mezun olursun gün gelir. Emin ol zaman çabuk geçiyor. Tebrikler başarılar

ADALET
aynen bendede öyle kardeşim kimsenin yüzüne bakamıyorduk. ama sonunda kurtulduk. benimde mezun olmamda bu forumun büyük katkısı var.. bizde yardım edeceğiz. bilmeyen arkadaşlara. ama ben 1 sene bu sınavlara baya yüklendim yani sosyal medyadan uzak durdum sadece derslere konsantre olduk.TheRummer yazdı:Bugüne kadar sorularımda yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum ve bende mezun olmam ile birlikte forumu bırakmıyorum tabiki şimdi ve ileride yardımcı olmak adına elimden geleni yapacağım.Mezunlar kervanına katıldım geç oldu ama hep bir yere giderken ortaokul mezunu ezikliği oldu.Umarım aöf üniyide bitiririm..![]()
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
bizim evraklar Ankara'da olduğundan hemen mezun ettiler senin ki de herhalde Evraklar ankara'da olsa mezun ederler, sorun cıkmaz. halk eğitime git evrakların Ankara'ya gittiğine emin ol.Ebru93 yazdı:bende katıldım, o kervana mezuniyet incelemesinde diyor ,sonunda bitiyor. Mezun aşamasında sorun çıkmazsa:)bende tüm forum üyelerine tesekkür ederim. Soru sorduk, cevap aldık, hareket ettik. Gerçekten sağolun
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
hayırlı olsun tebrikler
TheRummer,muratpek,Ebru93 forumda gösterdiğiniz öğrencilikten dolayı hepinize pekiyi

TheRummer,muratpek,Ebru93 forumda gösterdiğiniz öğrencilikten dolayı hepinize pekiyi
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Yaşasın hepiniz.
Bende mezun olduğumda inanamamıştım bittiğine. 
Hohoy bende mezuniyet incelemesine girdim inşallah bir sorun olmaz Burdaki herkese teşekkür ediyorum özellikle emrah adlı arkadaşa onun notları sayesinde çoğu derste zorlanmadan geçtin Allah razı olsun ondan ve hepinizden çok faydalı bir forum 
hayırlı olsun burcuburcu966 yazdı:Hohoy bende mezuniyet incelemesine girdim inşallah bir sorun olmaz Burdaki herkese teşekkür ediyorum özellikle emrah adlı arkadaşa onun notları sayesinde çoğu derste zorlanmadan geçtin Allah razı olsun ondan ve hepinizden çok faydalı bir forum
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Çoook Teşekkürler darısı burdaki bütün arkadaslara
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Hayırlı uğurlu olsun bu günümüz koşullarında lise bile birşey kurtarmıyor Üniversite mezunu olman dileğiyle ...
Allah bizede yaşatsın bu sevinci biran önce .. 
Amin amin tabi ki de benim hedefimde hukuk var zaten
hedef büyük
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hepinizi tebrik ederim hayatınızda başarılar diliyorum 
Çok sevindim kardeşim. Üniversite hayatında da başarılar. Azmin zaferi işte... 
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk