aynen bendede öyle kardeşim kimsenin yüzüne bakamıyorduk. ama sonunda kurtulduk. benimde mezun olmamda bu forumun büyük katkısı var.. bizde yardım edeceğiz. bilmeyen arkadaşlara. ama ben 1 sene bu sınavlara baya yüklendim yani sosyal medyadan uzak durdum sadece derslere konsantre olduk.TheRummer yazdı:Bugüne kadar sorularımda yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum ve bende mezun olmam ile birlikte forumu bırakmıyorum tabiki şimdi ve ileride yardımcı olmak adına elimden geleni yapacağım.Mezunlar kervanına katıldım geç oldu ama hep bir yere giderken ortaokul mezunu ezikliği oldu.Umarım aöf üniyide bitiririm..![]()
bizim evraklar Ankara'da olduğundan hemen mezun ettiler senin ki de herhalde Evraklar ankara'da olsa mezun ederler, sorun cıkmaz. halk eğitime git evrakların Ankara'ya gittiğine emin ol.Ebru93 yazdı:bende katıldım, o kervana mezuniyet incelemesinde diyor ,sonunda bitiyor. Mezun aşamasında sorun çıkmazsa:)bende tüm forum üyelerine tesekkür ederim. Soru sorduk, cevap aldık, hareket ettik. Gerçekten sağolun
hayırlı olsun burcuburcu966 yazdı:Hohoy bende mezuniyet incelemesine girdim inşallah bir sorun olmaz Burdaki herkese teşekkür ediyorum özellikle emrah adlı arkadaşa onun notları sayesinde çoğu derste zorlanmadan geçtin Allah razı olsun ondan ve hepinizden çok faydalı bir forum