DERS KODU DERS ADI DÖNEM KREDİ MUAFİYET KATEGORİ OTURUM NO
Dersi Seçmek İçin Tıklayınız. 476 İŞLETME - 1 1 2 Seçmeli 2
Dersi Seçmek İçin Tıklayınız. 481 SANAT TARİHİ - 1 1 2 Seçmeli 2
Dersi Seçmek İçin Tıklayınız. 974 GİRİŞİMCİLİK-1 1 1 Seçmeli 1
Dersi Seçmek İçin Tıklayınız. 461 EKONOMİ - 1 1 2 Seçmeli 1
Dersi Seçmek İçin Tıklayınız. 455 DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI 1
Hangi dersler daha kolay yardımcı olurmusunuz???
http://www.aciklise.net/Forum/posting.p ... 4f56e2ff6b#
hiç bilgim yok yardım
Re: hiç bilgim yok yardım
Ben bu derslerden sadece demokrasi ve insan haklarının kolay olduğunu biliyorum.Sanat tarihi bildiğim kadarıyla zor bir ders bana göre hiç girmedim ama öle gözüktü gözüme,diğerleri hakkındaki hiç bir bilgim yok
ADALET
sectim bileEbru93 yazdı:Ben bu derslerden sadece demokrasi ve insan haklarının kolay olduğunu biliyorum.Sanat tarihi bildiğim kadarıyla zor bir ders bana göre hiç girmedim ama öle gözüktü gözüme,diğerleri hakkındaki hiç bir bilgim yok

sanat tarihi hariç güzel dersler
ekonominin geçmiş sınav sorularına bak çıkan sorular genellikle aynıdır ordan çalışsan daha iyi olur kitap biraz karmaşık gelebilir sana

ekonominin geçmiş sınav sorularına bak çıkan sorular genellikle aynıdır ordan çalışsan daha iyi olur kitap biraz karmaşık gelebilir sana

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
ocak'da geçmiş sorulardan çıkacağını düşünmüyorumBlueberry yazdı:sanat tarihi hariç güzel dersler![]()
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
ekonominin içeriği değişmez pek aynı konular olduğu için sorun olmazmuratpek yazdı:ocak'da geçmiş sorulardan çıkacağını düşünmüyorumBlueberry yazdı:sanat tarihi hariç güzel dersler![]()

Blueberry yazdı:ekonominin içeriği değişmez pek aynı konular olduğu için sorun olmazmuratpek yazdı:ocak'da geçmiş sorulardan çıkacağını düşünmüyorumBlueberry yazdı:sanat tarihi hariç güzel dersler![]()
geriye işletme kaldı nasıl bi ders kolay mı zormu ??
işletmeyle ekonomi paralel birbir konularıyla alakalı şirketlerin kurulma aşaması gibi ön bilgiler mevcut zorlanmazsın, kitabı okuyup not almalısın tabiki yine