kaç tane ders seçicez
kaç tane ders seçicez
ilk defa ders secicem yardımcı olumusunuz acaba.sistemdeki derslerden kaçtane secicem hepsiniz sectim fakat uyarıda gelmedi 17 tane filan lüften yardımcı olun nasıl olcağını bilemiyorum

Re: kaç tane ders seçicez
Demekki seçtiğiniz her ders 1 veya 2 kredi.
35 krediye kadar ders seçebilirsiniz.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
35 tane ders seç ama zorunlu ve ortak dersler olsun. dil anlatım 1.2.3.4.5.6.7.8 derslerinde muaf yok net vermelisin o dersleri yoksa mezun olamazsın.sare yazdı:ilk defa ders secicem yardımcı olumusunuz acaba.sistemdeki derslerden kaçtane secicem hepsiniz sectim fakat uyarıda gelmedi 17 tane filan lüften yardımcı olun nasıl olcağını bilemiyorum![]()
![]()
![]()
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
sistem beni uyarana kadarmı ders secmek zorundayım yoksa istediğim kadarmı nasıl olcak kredim 39 oldu sistem beni uyardı.yardım lütfenmuratpek yazdı:35 tane ders seç ama zorunlu ve ortak dersler olsun. dil anlatım 1.2.3.4.5.6.7.8 derslerinde muaf yok net vermelisin o dersleri yoksa mezun olamazsın.sare yazdı:ilk defa ders secicem yardımcı olumusunuz acaba.sistemdeki derslerden kaçtane secicem hepsiniz sectim fakat uyarıda gelmedi 17 tane filan lüften yardımcı olun nasıl olcağını bilemiyorum![]()
![]()
![]()
Kredi limiti dolana kadar seç seçebildiğini farklılık gösterir mi bilmiyorum ama ben 14 dersle doldurdum 24 krediyi.