Ders Seçimim
Ders Seçimim
Açık liseye bu sene kayıt oldum toplam dönemim 5 seçtiğim dersler bunlardır sizce bir hata var mı size sormak istedim ortak dersleri seçtim 14 tane seçmediğim ortak ders daha var yanlışım varmı söylerseniz iyi olur

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Ders Seçimim
Size bir tavsiyem olucak ve bu tavsiye ile kredilerinizi daha hızlı ve daha kolay bir şekilde toplayabilirsiniz .
Anlatamam biraz güç olabilir örnek olarak şöyle söyleyebilirim ki .
Bu dönemde FELSEFE 1 seçmişsiniz güzel bir ders bende severim 2 krediydi sanırım eğer kolay bir şekilde aöl'u bitirmek istiyorsanız
FELSEFE 1 Seçmişken yanına SEÇMELİ FELSEFE 1 seçin ders aynı konular aynı sadece sorular farklı gelicektir . bu sayede aynı derse ve konulara çalışarak aynı dersden 2 kredi almak yerine 4 kredi alırsınız . Bunun aynısını DİL VE ANLATIMDA 'da TARİH'te de yapabilirsiniz . Ortak dersleriniz ileride biticek ve zaten bu seçmeli dersleri almak zorunda kalıcaksınız . Onun yerine dediğim gibi çalışır ve derslerinizi seçerseniz daha kolay şekilde bitirirsiniz . Sayğılar
Anlatamam biraz güç olabilir örnek olarak şöyle söyleyebilirim ki .
Bu dönemde FELSEFE 1 seçmişsiniz güzel bir ders bende severim 2 krediydi sanırım eğer kolay bir şekilde aöl'u bitirmek istiyorsanız
FELSEFE 1 Seçmişken yanına SEÇMELİ FELSEFE 1 seçin ders aynı konular aynı sadece sorular farklı gelicektir . bu sayede aynı derse ve konulara çalışarak aynı dersden 2 kredi almak yerine 4 kredi alırsınız . Bunun aynısını DİL VE ANLATIMDA 'da TARİH'te de yapabilirsiniz . Ortak dersleriniz ileride biticek ve zaten bu seçmeli dersleri almak zorunda kalıcaksınız . Onun yerine dediğim gibi çalışır ve derslerinizi seçerseniz daha kolay şekilde bitirirsiniz . Sayğılar

Seçmeli derslerde felsefe yok felsefe yerine geçilmesi kolay bir ders biliyormusunuz
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Sözelin küvvetli ise Coğrafya , Temel Dini Bilgiler önerebilirim . Ayrıca Dil ve anlatımların yanıan seçmeli dil ve anlatımların aynısını al .