Ders seçimi
-
Ders seçimi
11.sınıfı bitirince bu sene açığa geçtim ve toplam 200 kredim var.5 zorunlu dersim var,kredim dolduğu için seçmeli ders almayı da düşünmüyorum ama sadece 5 ders karne ortalaması hesaplanması için yeterli mi ? Birde Dil ve Anlatım 7-8 tek kitapta,bir sınavda 2 dönemden mi sorumlu olacağım yoksa http://hbogm.meb.gov.tr/www/acik-ogreti ... /icerik/56 buradaki içeriklerine göre mi ?
-
- Asistan
- İletişim:
Re: Ders seçimi
o beş dersi vermeden zaten mezun olamazsın . karne ???? nedir
mezun olunca derslerinin başarısına göre diploma puanı hesaplanır

-
benim asıl bahsettiğim de o zaten diploma puanı için sadece 5 ders yeter mi ?mustafadokk yazdı:o beş dersi vermeden zaten mezun olamazsın . karne ???? nedirmezun olunca derslerinin başarısına göre diploma puanı hesaplanır
O 5 dersi vermeden asla mezun olamazsın bir de dil anlatım sanırım o derslerden biri onu kesinlikle vermen lazım muaf da olamıyorsun bütün dersleri verdikten sonra yani hiç ortak dersin kalmayacak sonra diploma puanın hesaplanır ve mezun olursun hepsi bu açık ve net..Onur-Hasan yazdı:benim asıl bahsettiğim de o zaten diploma puanı için sadece 5 ders yeter mi ?mustafadokk yazdı:o beş dersi vermeden zaten mezun olamazsın . karne ???? nedirmezun olunca derslerinin başarısına göre diploma puanı hesaplanır
Diploma puanın bütün sınava girdiğin derslerin başarısına göre hesaplanır yani aldığın puanlara göre sadece o 5 ders için değil yani lisede aldığın puanlarla aol de aldığın puanlar diploma notunu etkilerOnur-Hasan yazdı:benim asıl bahsettiğim de o zaten diploma puanı için sadece 5 ders yeter mi ?mustafadokk yazdı:o beş dersi vermeden zaten mezun olamazsın . karne ???? nedirmezun olunca derslerinin başarısına göre diploma puanı hesaplanır
-
bu senenin ortalamasını hesaplamak için sadece 5 ders yeterli mi ?
Ben anlatamıyorum galibaOnur-Hasan yazdı:bu senenin ortalamasını hesaplamak için sadece 5 ders yeterli mi ?