merhaba arkadaşlar bunları kesın verip iyi bi kredi almam lazım sizce bunlara nasil çalışmalayım bilgili arkadaşlar bir şeyler solermi
biyoloji 3.4.5 - Coğrafya 6 bunları nasıl ezberleyeyım once kitabimi okuyayım yoksa direk eski cıkmış sorularımı ezberleyeyım
ben normalde edebiyat tarih dil anlatımdan kredi topluodum çok iyi kolay şekilde secmeli dil anlatım ve tarih kadar hepsını verdim
ama biyoloji ve coğrafyanın kredleri cok iyi korkuorum ezberleyemiycem die lutfen bişeler soleyin bunlar ıcın nasıl calısyayım napayım
biyoloji 3.4.5 cografya 6 bunları kesın vermem lazım iyi bi kredi almam ıcın lutfen arkadaşlar sizden rica ediyorum
Dersler hakkinda nasil çalışmali
Re: Dersler hakkinda nasil çalışmali
Kitabı oku önemli yerlerin altını çiz,çok önemli birşeyse de kitabın kenarlarına ufak notlar al hiç birşey yapmasanda o notları,altını çizdiğin yerleri oku ben öyle çalışıyorum ve verimde alıyorum.
ADALET
çok teşekkuredıorum eski cıkmış sorulara da bakım demi
Evet çözebildiklerini çöz çözemediklerinin de cevabına mutlaka bak ve onu beynine yerleştir sürekli çözülmen sorulara göz gezdir hiç birşey olmasada göz aşinalığından çözersin:)
ADALET
haklısın ben normalde edebiyat dil anlatım ve tarih hiç kitapa bakmıodum full eski cıkmıs sorulara bakıordum en az 60 70 dusuk not alıodum
şimdi onların hepsını verdım biyoloji coğrafya felan kaldı onlarda nedense bi korku oluşdu ıcımde inş kitapları alıcam bakıcam vermem lazım kesın hepsını çok teşşekuredıorum ebru arkadaşim bu arada sanada bakıcam artık bi şekilde obur arkadaşlarımızda oneri saglarsa ebru arkadasım gibi tecrubelı arkadaslarımızda yorum saglarsa bana ve diger arkadaslarımızda bilgilenmıs olur
şimdi onların hepsını verdım biyoloji coğrafya felan kaldı onlarda nedense bi korku oluşdu ıcımde inş kitapları alıcam bakıcam vermem lazım kesın hepsını çok teşşekuredıorum ebru arkadaşim bu arada sanada bakıcam artık bi şekilde obur arkadaşlarımızda oneri saglarsa ebru arkadasım gibi tecrubelı arkadaslarımızda yorum saglarsa bana ve diger arkadaslarımızda bilgilenmıs olur
Ben bildiğim,kendimde denediğim şeyler olursa,yardımcı olmaya çalışıyorum seviyorum yardımlaşmayı napim:)
ADALET
burda bir birmize yardımcı olmamız lazım bu şekilde yaparsak herkez isdedikine kavuşur
arkadaşlar konu güncelll