Merhabalar Selamın Aleykum aol'de yeni aktif oldum 1.sınıfa başlıyacağım dersleri seçtim toplam 11 ders seçtim 30 kredi yapıyor hepsi bu aşamadan sonra yardımcı olabilirmisiniz ilk defa yaptıgım için hiçbirşey bilmiyorum
neler olacak ne yapacağım nereye gideceğim
Yeni Aktif Oldum
Yeni Aktif Oldum
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklal ve cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Re: Yeni Aktif Oldum
Dersler 35 krediye çıktı ama neden 30 kredilik seçtin.Yapacağın şey şu saatten sonra seçtiğin derslerin çıktısını alacaksın halk eğitim merkezine gideceksin kitaplarını alacaksın sonra bekleyeceksin sınav yerin sistemde gözükünce o sayfanın çıktısını alacaksın ama renkli al bazen sorun çıkabiliyor o aldığın belge sende kalacak sınav günü görevliler bakacak o belgeye kimliğine ona göre de sınav başlayacak zaten
ADALET

35 yapmıştım biraz once valla kafam çok karışık şimdi kitapları alıp sınavlaramı çalışayım diyorsunuz
ne yapayim ve sinava girecegim yerler vs nerden bakabilirim

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklal ve cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Kitaplarını aldıktan sonra ders çalışmaya başlayacaksın sınav zamanı 3-4 Ocak zaten sınava 1 hafta yada 3 gün kala açıklıyorlar aöl resmi sitesinde yayınlanıyor zaten sınav yerleri açıklandı diye öğrenci sistemine gireceksin sol tarafta ki bölümde sınav giriş belgesi adında buton var ona tıklayacaksın karşına çıkacak o sayfayı çıktı olarak alacaksın
ADALET
Çok teşekkür ederim ilk defa açıktan okuduğum için bu konuda cahilim şimdi seçtiğim derslerin olduğu bölümü yazdırıp halk egitim merkezine gidiyorum kitapları almak için
sormak istedigim bikaç soru varda acaba kaç kere sınava girecegim ve kaç kredi yapmam gerekıyor mezun olmak için bu konuda hiçbişey bilmiyorum biraz aydınlatabilirmisiniz teşekkür ederim.
sormak istedigim bikaç soru varda acaba kaç kere sınava girecegim ve kaç kredi yapmam gerekıyor mezun olmak için bu konuda hiçbişey bilmiyorum biraz aydınlatabilirmisiniz teşekkür ederim.
Mezun olmak için döneminin 8ve üzeri,kredinin de 192 olması ve zorunlu derslerin tümünü vermelisin yada muaf olmalısın ki mezun olabilesin bir tek dil ve anlatım dersinden muaf olamazsın ve onu vermek zorundasınız.
ADALET