Yardım edermisiniz ??
-
Yardım edermisiniz ??
Açık liseye yeni kayıt oldum açık liseyi bitirmek için derslere nasıl calısmak gerek açıklise okuyan birine sordugumda ders kitaplarına boşuna çalışma geçmiş sınav sorularına göz gezdir yeter diye birşey duymuştum sizce sınıfı geçmem için nasıl çalışmam gerek ??
- rüfeyde
- Doçent
Re: Yardım edermisiniz ??
Hoşgeldin aramıza
O sordugun arkadas ya çok zekimiş yada çok şanslı imiş
6 dönemdir sınava giriyorum çıkmış sorular tabiki çok önemli ama bazen tamamen farklı şekildede sorulmuş olabiliyor şansa bırakmamak lazım özellikle benim gibi pek şansın yoksa
Dersin konusuna ya kitaptan calısıp kendin özet çıkar ya da burda özet paylaşımları yapmış arkadaslarımızın özetlerinden calış ve sonraki adımda gecmiş dönem soruları olsun.Bu şekilde gayet başarılı olursun.
O sordugun arkadas ya çok zekimiş yada çok şanslı imiş
6 dönemdir sınava giriyorum çıkmış sorular tabiki çok önemli ama bazen tamamen farklı şekildede sorulmuş olabiliyor şansa bırakmamak lazım özellikle benim gibi pek şansın yoksa
Dersin konusuna ya kitaptan calısıp kendin özet çıkar ya da burda özet paylaşımları yapmış arkadaslarımızın özetlerinden calış ve sonraki adımda gecmiş dönem soruları olsun.Bu şekilde gayet başarılı olursun.
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
sorular çözmek kolaycılık
kalıcı bilgi istiyorsan kitaplar mutlaka okunmalı bu bilgiler sana ygs Lys de kpss de lazım olcak önce kitapları oku sonrasında soruları çöz
kalıcı bilgi istiyorsan kitaplar mutlaka okunmalı bu bilgiler sana ygs Lys de kpss de lazım olcak önce kitapları oku sonrasında soruları çöz
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
çok doğru, haklısınBlueberry yazdı:sorular çözmek kolaycılık
çıkmış soru çöz