Şimdiden teşekkürler..
Zaten en başında kayıt olurken fotoğraf vermiştim ve belgeme tutturmuşlardıhtc-directioner yazdı:yok ya sorun olmaz sen kendi sistemindeki fotoğrafı güncelle onu da Halk eğitim merkezinde yapman lazım çünkü sınav giriş belgesinde görünecek
Benimde saçı sakalı kesmem lazım ki çok uğraşarak uzattım ayrıca kendimden ödün vermek istemiyorum, hayırlısıCartenza yazdı:o zaman bende keçi sakalı uzatmalıyım en son öyle çekmişlerdi kesmiştim bende
Ortadan ayrılmış bir biçimde biraz uzun işte saçlar dalgalı olduğundan 1,5 ayda bir berbere uğramazsam kafamda özerkliğini ilan ediyorCartenza yazdı:ahahha desene kaderler tersini gösteriyor benim saç şuan mohawk yanları sıfıra daha vurdurmadım hala 3 numaralar sakalı uzatır uzatmaz yanları 3 vurucam olmuyor böyle bence yakışıyorsa kesme dostum ya tabi fotoğrafta öyle çıktıysan bilemem sana kalmış
Bu biraz zor ama hayırlısıCartenza yazdı:anladım dostum o saç konusu hepimizin ortak derdi erkeklerde ben mohawk seviyorum tepeden ama ortadan dikenli uzatmak gibi değil yani şuna benzeyecek umuyorum kifotoyuda kimliğe geçirdikmiydi tamamm
![]()
Abi tamamen gereksiz masraf ya. Ocakta zaten kimlikler değişecek. Acaba sınav giriş belgesin de fotoğraf olacak mı? Eğer olursa orada ki TC, baba adı gibi bilgilerle şuan ki kimliğimde ki bilgileri karşılaştırsam sorun olur mu? Ayrıca bir pasom var 3 sene öncesine ait fotoğraf var?emrahk yazdı:Sadece sınavlarla ilgili değil, her konuda bugünkü haline yakın bir fotoğrafının olduğu kimlik gereklidir. AÖL sınavlarında da, salonda görevli gözetmen seni eski resminin olduğu kimlikle sınava almama hakkına sahip.
Kısaca riske atmadan değiştir derim...
aslında bende endişelendim şimdi benim 15 yaşındaki fotom var şimdiemrahk yazdı:Sen bilirsin, kesin sorun çıkar demiyorum. Riske atmış olursun sadece. Sınavlarda pasonun bir anlamı yoktur. Pasaport veya ehliyet geçerli oluyor nüfus cüzdanı haricinde...
belli olmaz burası türkiyeCartenza yazdı:Eğer göstereceğiniz fotoğrafta hemen hemen aynıysa bence bir sorun çıkmaz tebessüm