Açıkliseden meslek lisesine geçiş
Açıkliseden meslek lisesine geçiş
mrb ben acık düz lide okuyorum okulu bitirmeme 28 kredim kaldı fakat meslek lisesine geçiş yapmak istiyorum eğer geçiş yaparsam tekrardan mı baslıcam yoksa aynı krediden devam mı ederim
Re: Açıkliseden meslek lisesine geçiş
Merhaba, meslek lisesine geçersen 3 yıl yüz yüze eğitim alırsın okula gidip. Dışarıdan alınacak kültür dersi kredilerini de düz açık lisede tamamlamışsın, belki birkaç zorunlu dersin çıkar karşına o kadar. Kısacası 3 yıl yüz yüze eğitime giderim diyorsan MAÖL'e geçebilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- nail
- Yardımcı Uzman
Re: Açıkliseden meslek lisesine geçiş
3 yıl zorunlu olarak meslek lisesi şarlarınca onlara tabi olacaksın. devamsızlık olursa bırakıyorlar meslek derslerinden kalmak diye bir söz konusu olmuyor devamsızlık olmayınca .. en son sene stajını da görüyorsun sene kaybı yaşamak istemiyorsan gitme hiç ama bunun problem olmayacağını düşünüyorsan git tabi
Mesleki açık lise / Muhasebe Finansman / Ortak seçmeli ders kalmadı mezun, staj bekliyorum / Dönem 8
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf
Solan renkleri boyamakta o boyasız boyacı
Ö.Asaf