YÜZYÜZE EGİTİM BİTTİ KÜLTÜR KALDI ÜNİYE GEÇİŞ
YÜZYÜZE EGİTİM BİTTİ KÜLTÜR KALDI ÜNİYE GEÇİŞ
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım size bir kaç sorum olucak mesleki yüz yüze egitimi tamamladım sadece kültür sınavından 4 tane zorunlu dersim ve toplam 26 kredi eksigim kaldı.Bunu sene sonuna kadar 26 krediyi versem yani seneye bu üniversite başladıgında bende başlayabilirmiyim üniversiteye direk geçiş yaparak ? Şimdi napmam lazım sizce ygs ye başvuru yapıcam galiba direk geçiş hakkı kutusunu işaretlicem sınava girmek istemiyorum. Toparlayamadım bi yardımcı olursanız sevinirim izlicegim yolları söylerseniz mutlu olurum iyi günler
Re: YÜZYÜZE EGİTİM BİTTİ KÜLTÜR KALDI ÜNİYE GEÇİŞ
Merhaba, 4 zorunlu dersini ve eksik kredilerini bu eğitim sezonunda, ek sınavlar da dahil verir ve mezun olursan tabi ki seneye üniversite öğrencisi olabilirsin. Yüz yüze eğitimin bittiği için MAÖL öğrencisi olarak dönem başı iki kat fazla ders seçeceksin bundan sonra. Bu da 40 veya 44 kredi demek. Dolayısıyla o 4 zorunlu ders zorsa bile muaf olursun önümüzdeki dönemlerde. Kalan 24 krediyi de seçmeli ve kolay derslerden seçip onu da tamamlar ve mezun olabilirsin.
ÖSYM'nin Ocak ayında alacağı YGS kayıtlarına başvuracaksın. İstersen, "sınavsız geçiş istiyorum" seçeneğini tercih edersin; istersen sınava girmek için de başvurabilirsin. Bakarsın sınavda istediğin puanı alırsın daha iyi bir alana yerleşirsin. İstediğin puanı alamazsan, yine sınavsız geçiş hakkın devam eder...
ÖSYM'nin Ocak ayında alacağı YGS kayıtlarına başvuracaksın. İstersen, "sınavsız geçiş istiyorum" seçeneğini tercih edersin; istersen sınava girmek için de başvurabilirsin. Bakarsın sınavda istediğin puanı alırsın daha iyi bir alana yerleşirsin. İstediğin puanı alamazsan, yine sınavsız geçiş hakkın devam eder...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
çok teşekkür ederim bunu bilgilendirdigin için hocalara veya görevliye sordum mu ilgilenmiyorlar ben o zaman bu sezon sonuna kadar 26 kredi almaya bakayım ygs başvurusu yapayım sınavsız geçiş kutusunu işaretleyeyim
Rica ederim, başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk