ygs konuları
ygs konuları
Arkadaşlar internette yazılan 2015 ygs konuları hakkındaki bilgiler ne kadar doğru yani orda yazılanlar ygs de kesin çıkacak diye birşey varmı yoksa değişebilirliği varmı?
ADALET
-
- Uzman
Re: ygs konuları
Bende bunu araştırıyordum.Ama benim fikrimce öyle bir şey olamaz.
MEZUN 29 HAZİRAN 2015
Aslında internetten baktım son 5 yılın ygs sınavlarından çıkanları değerlendirip ona göre çıkma olasılığı en yüksek konularmış ösym tarafından resmi birşey değilmiş ama ben bide buradaki arkadaşlardan öğrenmek istedim emin olmak için
ADALET
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bence konular hep aynı görünüyor, çıkmış sorulara bakıyorum pek bi fark göremedim 

- rüfeyde
- Doçent
Ben ona daha bugun başladım çalışmaya
Türkçe konu anlatımlı daha bide ondayım bu tembellikle barajı bile gecemem sanırım 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sen yaparsın canımrüfeyde yazdı:Ben ona daha bugun başladım çalışmayaTürkçe konu anlatımlı daha bide ondayım bu tembellikle barajı bile gecemem sanırım
- rüfeyde
- Doçent
inş canımm çok teşekkürlerhtc-directioner yazdı:sen yaparsın canımrüfeyde yazdı:Ben ona daha bugun başladım çalışmayaTürkçe konu anlatımlı daha bide ondayım bu tembellikle barajı bile gecemem sanırım

Matematik çözmeyeceksin sanırım ?rüfeyde yazdı:Ben ona daha bugun başladım çalışmayaTürkçe konu anlatımlı daha bide ondayım bu tembellikle barajı bile gecemem sanırım
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
- rüfeyde
- Doçent
Zaten örgünden okuma şansım yok çok fazla vakitte ayıramıyorum ders çalışmaya açıktan bir önlisans düşünüyorum nasipse bunun icinde matematik yapamam sanırım aslında çok sevdigim ve keyif aldığım bir ders çocuklugumdan beritayfun29 yazdı:Matematik çözmeyeceksin sanırım ?rüfeyde yazdı:Ben ona daha bugun başladım çalışmayaTürkçe konu anlatımlı daha bide ondayım bu tembellikle barajı bile gecemem sanırım

Şöyle söyliyeyim benimde durumum seninkinden daha da kötüydü.Ben dershaneye yazılırken 55 kredim vardı bu sene başında dedim ki bu sene riske girmem lazım ocak 2014 te 55 kredi aralık 2014 te 145 kredim oldu.Demek ki bazen kendine güvenmek gerekiyormuş ben 6.sınıfta çalışarak okudum maddi durumdan dolayı lise de tamamen bırakmak zorundayım okulu ayrıldım ve ablamı dershaneye gönderdim kendim okuyamadım ama hep bi okuma hevesim vardı içimde.Açıktan bitirmeye karar verdim ve şuan 20 yaşında bitirdim sayılır Allahın izniyle.Ben açıktan okudum evet alt yapım çok kötü ama şuan örgün okuyan birçok kişiden öndeyim 280 civarı yapıyorum okul puanı ile 320 olur daha 2-3 ay var neden 400 olmasın ? Uzun lafın kısası kendine güvenmen lazım bu hayatta yoksa hiçsin Türkçede paragrafları falan çok rahat yaparsın yani.rüfeyde yazdı:Zaten örgünden okuma şansım yok çok fazla vakitte ayıramıyorum ders çalışmaya açıktan bir önlisans düşünüyorum nasipse bunun icinde matematik yapamam sanırım aslında çok sevdigim ve keyif aldığım bir ders çocuklugumdan beritayfun29 yazdı:Matematik çözmeyeceksin sanırım ?rüfeyde yazdı:Ben ona daha bugun başladım çalışmayaTürkçe konu anlatımlı daha bide ondayım bu tembellikle barajı bile gecemem sanırım
ama 5. sınıfı bile dışardan okuyan biri için biraz zor
hiç sorulara bakmadım belki yapabileceğim türden bişeyler de çıkıyordur deneme kitapları aldıgımda göz gezdirmeyi düşünüyorum
kazanacağımı düşünmüyorum açıkcası bu konuda güvenim sıfır kendime ama pes etmek yok elimden geleni yapacağım sınava kadar
- rüfeyde
- Doçent
Öncelikle çok teşekkür ederim verdiğin cesaret için
Evet yani bende bugün aldım elime ilk defa ygs kitabını birçok soruyu yapabiliyo olmak cesaret verdi
Herkesin hayatında zorlukları oluyor benimde senin gibi okuma hevesim çok vardı şartlar gereği okumadım 6 dönem öncesi kayıt yaptırdım 105 krediye geldim 1 dönem sağlık sorunu nedeni ile sınava giremedim
ama ne bileyim ygs çok zor felan duyuyoruz ya insan ister istemez yapabilirmiyim acaba diyor hicbir sorumluluğu olmayan işi sadece okumak olan gençlerimiz başaramazken insan acaba diyo işte 

Evet yani bende bugün aldım elime ilk defa ygs kitabını birçok soruyu yapabiliyo olmak cesaret verdi

Sıkıntıda orada zaten zorluk nedir bilmedikleri için başaramıyorlarrüfeyde yazdı:Öncelikle çok teşekkür ederim verdiğin cesaret için![]()
Evet yani bende bugün aldım elime ilk defa ygs kitabını birçok soruyu yapabiliyo olmak cesaret verdiHerkesin hayatında zorlukları oluyor benimde senin gibi okuma hevesim çok vardı şartlar gereği okumadım 6 dönem öncesi kayıt yaptırdım 105 krediye geldim 1 dönem sağlık sorunu nedeni ile sınava giremedim
ama ne bileyim ygs çok zor felan duyuyoruz ya insan ister istemez yapabilirmiyim acaba diyor hicbir sorumluluğu olmayan işi sadece okumak olan gençlerimiz başaramazken insan acaba diyo işte
- rüfeyde
- Doçent
Haklısın teşekkür ederim deşarj oldumtayfun29 yazdı:Sıkıntıda orada zaten zorluk nedir bilmedikleri için başaramıyorlarrüfeyde yazdı:Öncelikle çok teşekkür ederim verdiğin cesaret için![]()
Evet yani bende bugün aldım elime ilk defa ygs kitabını birçok soruyu yapabiliyo olmak cesaret verdiHerkesin hayatında zorlukları oluyor benimde senin gibi okuma hevesim çok vardı şartlar gereği okumadım 6 dönem öncesi kayıt yaptırdım 105 krediye geldim 1 dönem sağlık sorunu nedeni ile sınava giremedim

Cesaretim kırıldıgı an sana yazarım artık

Ben milleti deşarj ediyorum ama kendimi edemiyorum sıkıntı ordarüfeyde yazdı:Haklısın teşekkür ederim deşarj oldumtayfun29 yazdı:Sıkıntıda orada zaten zorluk nedir bilmedikleri için başaramıyorlarrüfeyde yazdı:Öncelikle çok teşekkür ederim verdiğin cesaret için![]()
![]()
Cesaretim kırıldıgı an sana yazarım artık![]()

- rüfeyde
- Doçent
hımm hangi bölümü düşünüyorsun ?