Malesef çok çok az süre ayırabilirim daha hiç çalışmadım.Mezun olmama 45 kredi var.

Coğrafya 7 , 8 , Kimya 2 , Tarih 5 notlarına çok az bile baksan geçersin ... Burada benimle tartışmak yerine keşke sınavlarına çalışsaydın Tayfun .tayfun29 yazdı:Merhaba arkadaşlar malesef aöl sınavlarına çalışamadım fazla zamanda ayırmak istemiyorum.Sizce aşağıda ki derslerden çok az çalışsan bile geçebilirsin dediğiniz dersler varmı ?
Malesef çok çok az süre ayırabilirim daha hiç çalışmadım.Mezun olmama 45 kredi var.
Abicim yine şakacılığın üstündeDersatatürk yazdı:Coğrafya 7 , 8 , Kimya 2 , Tarih 5 notlarına çok az bile baksan geçersin ... Burada benimle tartışmak yerine keşke sınavlarına çalışsaydın Tayfun .tayfun29 yazdı:Merhaba arkadaşlar malesef aöl sınavlarına çalışamadım fazla zamanda ayırmak istemiyorum.Sizce aşağıda ki derslerden çok az çalışsan bile geçebilirsin dediğiniz dersler varmı ?
Buyur buda kimya 2 notlarım http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 42&t=11993 ben bu notlarla 80 aldım çıktısını alıp bir iki kere oku geçersin .
Benim moralim bozuldutayfun29 yazdı:Matematik te geometri mi sormuşlar matematik mi belli değil![]()
Tarih-coğrafya geçerim diye düşünüyorum normalde ingilizceden çalıştığımda hiç kalmadım ama sallıcam bu sınavdan 15 alsam yeterde bakalım nasıl alcameğer bundan 15 alırsam diğer dönem mat 3-4-5-6 seçerim en kötü kredileri çalışmadan alıırm.
YGS paragraf mırüfeyde yazdı:Benim moralim bozuldutayfun29 yazdı:Matematik te geometri mi sormuşlar matematik mi belli değil![]()
Tarih-coğrafya geçerim diye düşünüyorum normalde ingilizceden çalıştığımda hiç kalmadım ama sallıcam bu sınavdan 15 alsam yeterde bakalım nasıl alcameğer bundan 15 alırsam diğer dönem mat 3-4-5-6 seçerim en kötü kredileri çalışmadan alıırm.
![]()
Bugün paragraf bölümünü çalıştıydım testlere sıra geldi 4 soruyuda yanlıs yapınca tekrar okuam gerektigini anladım onları bile yapamadım ya uffsessiz bir ortam olsa anlaması daha kolay olurdu offf
![]()
Hıhı kendimi çok kötü hissettim gerçi yanımda hiç agzı durmayan bir bebek oldugunu ve onun karsısında butun gun acık bir pepee oldugunu ve butun gece uyumadıgımı sayarsak anlamamış olmam biraz normal gibi gibi..tayfun29 yazdı:YGS paragraf mırüfeyde yazdı:Benim moralim bozuldutayfun29 yazdı:Matematik te geometri mi sormuşlar matematik mi belli değil![]()
![]()
Bugün paragraf bölümünü çalıştıydım testlere sıra geldi 4 soruyuda yanlıs yapınca tekrar okuam gerektigini anladım onları bile yapamadım ya uffsessiz bir ortam olsa anlaması daha kolay olurdu offf
![]()
?
Fem simetri ya şey çocuk ev işi derken otur kalk yapıyorsun dolayısıyla anlayamıyorsun not alarak çalışayım en azından kısa not alırsam özellikleri kavramam kolay olur konuyu kavrayana kadar işime yarar sanırımtayfun29 yazdı:Normal normal hangi yayın
Nasıl yani konu derken paragrafta konu olmaz kirüfeyde yazdı:Fem simetri ya şey çocuk ev işi derken otur kalk yapıyorsun dolayısıyla anlayamıyorsun not alarak çalışayım en azından kısa not alırsam özellikleri kavramam kolay olur konuyu kavrayana kadar işime yarar sanırımtayfun29 yazdı:Normal normal hangi yayın
Ah ah senle hiç anlaşamıyoruztayfun29 yazdı:Nasıl yani konu derken paragrafta konu olmaz kirüfeyde yazdı:Fem simetri ya şey çocuk ev işi derken otur kalk yapıyorsun dolayısıyla anlayamıyorsun not alarak çalışayım en azından kısa not alırsam özellikleri kavramam kolay olur konuyu kavrayana kadar işime yarar sanırımtayfun29 yazdı:Normal normal hangi yayın
dur dur sessizlige cekildimtayfun29 yazdı:Ya anlamadığım şey paragrafta neyi not alıyosun onu merak ettim ona göre bizde alak