aa evet görmemiştim ama şimdi gördümtayfun29 yazdı:Resim sende gözükmüyor snrm evet zorunlu derslerim var onları seçtim seçmelilerden de daha önce girdiklerimden kalmadı malesef.htc-directioner yazdı:eğer zorunlu dersin yoksa geçtiğin derslerin seçmelisini seç daha kolay özellikle Seçmeli ing. ve coğrafya 5-6-7-8 bunlarda kolay çıkmış soruları çöz emin ol geçersin
Sizce hangi dersler daha rahat geçilir ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Sizce hangi dersler daha rahat geçilir ?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bu seçtiklerin hepsi kolay görünüyor, sen yinede çıkmış soruları çalış işe yarar gerçekten, 2 haftada yaparsıntayfun29 yazdı:Merhaba arkadaşlar malesef aöl sınavlarına çalışamadım fazla zamanda ayırmak istemiyorum.Sizce aşağıda ki derslerden çok az çalışsan bile geçebilirsin dediğiniz dersler varmı ?
Malesef çok çok az süre ayırabilirim daha hiç çalışmadım.Mezun olmama 45 kredi var.
''Fizik-2 için aynı şeyleri söyleyemicem o biraz zor
Ya malesef derslere yüklenmek istemiyorum şimdi buna başlarsam YGS-LYS geri kalıcam.15 kredi alsam yeter benim için.htc-directioner yazdı:bu seçtiklerin hepsi kolay görünüyor, sen yinede çıkmış soruları çalış işe yarar gerçekten, 2 haftada yaparsıntayfun29 yazdı:Merhaba arkadaşlar malesef aöl sınavlarına çalışamadım fazla zamanda ayırmak istemiyorum.Sizce aşağıda ki derslerden çok az çalışsan bile geçebilirsin dediğiniz dersler varmı ?
Malesef çok çok az süre ayırabilirim daha hiç çalışmadım.Mezun olmama 45 kredi var.
''Fizik-2 için aynı şeyleri söyleyemicem o biraz zor
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
- rüfeyde
- Doçent
Son 3 gün geçmiş dönemden 6 teste calısarak konuları bildigin için mat2 cogafya 7 ve 8 tarih 5 ten çok rahatlıkla 18 kredi alırsın bence son 3 gun 1 saat bakman yeterli olur sen yaparsın genco

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Aynen rüfeyde ablama katılıyorum, sen fazla stres yapma zaten çalışıyorsun o konuları, yaparsınrüfeyde yazdı:Son 3 gün geçmiş dönemden 6 teste calısarak konuları bildigin için mat2 cogafya 7 ve 8 tarih 5 ten çok rahatlıkla 18 kredi alırsın bence son 3 gun 1 saat bakman yeterli olur sen yaparsın genco![]()

sadece iki haftanı aol'ye ayır

2 hafta mıhtc-directioner yazdı:Aynen rüfeyde ablama katılıyorum, sen fazla stres yapma zaten çalışıyorsun o konuları, yaparsınrüfeyde yazdı:Son 3 gün geçmiş dönemden 6 teste calısarak konuları bildigin için mat2 cogafya 7 ve 8 tarih 5 ten çok rahatlıkla 18 kredi alırsın bence son 3 gun 1 saat bakman yeterli olur sen yaparsın genco![]()
![]()
sadece iki haftanı aol'ye ayır

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet, sınava iki hafta kaldı 

- rüfeyde
- Doçent
yok ya son hafta yeterli bence onun icin zaten bilgisi var çıkmıs sorulara bakman için sana 7 gün yeter de artar bile bence çünkü kredisi az kalmıs bu ıkı dönemde degil 3 dönemdede mezun olabilir sorun olmaz onun icin hazır kendini adapte etmişsin aksatma ders planlarını kendine belirli dersler seç onların cıkmıs sorularına bak her gün bir ders sınavda kesin gecersin ben inanıyorum sana 

O kadar zaman çokhtc-directioner yazdı:evet, sınava iki hafta kaldı

Doğru diyorsun ne kadar az zaman ayırırsam o kadar karrüfeyde yazdı:yok ya son hafta yeterli bence onun icin zaten bilgisi var çıkmıs sorulara bakman için sana 7 gün yeter de artar bile bence çünkü kredisi az kalmıs bu ıkı dönemde degil 3 dönemdede mezun olabilir sorun olmaz onun icin hazır kendini adapte etmişsin aksatma ders planlarını kendine belirli dersler seç onların cıkmıs sorularına bak her gün bir ders sınavda kesin gecersin ben inanıyorum sana

- rüfeyde
- Doçent
Atlatırsın dert etme inşallah bende 30 kredi alırım süper olurtayfun29 yazdı:Doğru diyorsun ne kadar az zaman ayırırsam o kadar karrüfeyde yazdı:yok ya son hafta yeterli bence onun icin zaten bilgisi var çıkmıs sorulara bakman için sana 7 gün yeter de artar bile bence çünkü kredisi az kalmıs bu ıkı dönemde degil 3 dönemdede mezun olabilir sorun olmaz onun icin hazır kendini adapte etmişsin aksatma ders planlarını kendine belirli dersler seç onların cıkmıs sorularına bak her gün bir ders sınavda kesin gecersin ben inanıyorum sanaya şu sınavı atlatsam diğer sınavlar sorun değil matematikleri seçer kredileri alırım çalışmadan inşAllah.

İnşAllah 35 al niye 30 alıyonrüfeyde yazdı:Atlatırsın dert etme inşallah bende 30 kredi alırım süper olurtayfun29 yazdı:Doğru diyorsun ne kadar az zaman ayırırsam o kadar karrüfeyde yazdı:yok ya son hafta yeterli bence onun icin zaten bilgisi var çıkmıs sorulara bakman için sana 7 gün yeter de artar bile bence çünkü kredisi az kalmıs bu ıkı dönemde degil 3 dönemdede mezun olabilir sorun olmaz onun icin hazır kendini adapte etmişsin aksatma ders planlarını kendine belirli dersler seç onların cıkmıs sorularına bak her gün bir ders sınavda kesin gecersin ben inanıyorum sanaya şu sınavı atlatsam diğer sınavlar sorun değil matematikleri seçer kredileri alırım çalışmadan inşAllah.

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
zaten bu dersleri YGS-LYS içinde çalışmıyormusun?tayfun29 yazdı:O kadar zaman çokhtc-directioner yazdı:evet, sınava iki hafta kaldı![]()
zaman kaybetmiş olmuyorsun tekrar yapmış oluyorsun aynı şey
- rüfeyde
- Doçent
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz Tayfun
ben 30 a kanaat ediyorum Rabbim 35 versin inşallahh

Bu derslerden şuan için gördüğüm dek ders matematik 2 diğerlerinin hiçbirinde o konulara gelmedimhtc-directioner yazdı:zaten bu dersleri YGS-LYS içinde çalışmıyormusun?tayfun29 yazdı:O kadar zaman çokhtc-directioner yazdı:evet, sınava iki hafta kaldı![]()
zaman kaybetmiş olmuyorsun tekrar yapmış oluyorsun aynı şey

Ki işime yararsa anca coğrafya tarih başka yok