Sizce hangi dersler daha rahat geçilir ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
tayfun29
Uzman Doktor

Re: Sizce hangi dersler daha rahat geçilir ?

Mesaj gönderen tayfun29 » 23 Ara 2014, 19:14

rüfeyde yazdı:aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz Tayfun :lol: ben 30 a kanaat ediyorum Rabbim 35 versin inşallahh :06: :06:
Şimdi burda az çok meselesi yokki :D Sonuçta biz mal mülk istemiyoruz niye ben 30 kredi varken çok çalışıp 35 almayayım ki ?

Sonuçta bu bizim elimizde olan birşey çok çalışırsak çok alırız Allahın izniyle.

Ben mesela en fazla 30 kredi alınırken riske girdim sene başında dedim ki dershaneye gitsem mi gitmesem mi 55 kredim vardı her zaman en yükseğini bekledim 30 30 30 alırsam diye ve hepsinde de 30 30 30 aldım.Bu yanlış anlaşılmasın ilim de ayrı mal da mülk te ayrı :D

Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 23 Ara 2014, 19:41

tayfun29 yazdı:
rüfeyde yazdı:aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz Tayfun :lol: ben 30 a kanaat ediyorum Rabbim 35 versin inşallahh :06: :06:
Şimdi burda az çok meselesi yokki :D Sonuçta biz mal mülk istemiyoruz niye ben 30 kredi varken çok çalışıp 35 almayayım ki ?

Sonuçta bu bizim elimizde olan birşey çok çalışırsak çok alırız Allahın izniyle.

Ben mesela en fazla 30 kredi alınırken riske girdim sene başında dedim ki dershaneye gitsem mi gitmesem mi 55 kredim vardı her zaman en yükseğini bekledim 30 30 30 alırsam diye ve hepsinde de 30 30 30 aldım.Bu yanlış anlaşılmasın ilim de ayrı mal da mülk te ayrı :D
Tabi ama herkesin belli şartları var malesef başka görevlerim var zorluğunu tahmin edemezsin 35 isterimde ne kadar çalıştım sa ing 6 en fazla 14 doğru yapıyorum eger böyle geçerse sınav 32 kredi kesin almalıyım tek calısmadıgım biyoloji 2 var iki sınava calıstım çok degısık sorular geldi bu sınava calısmıcam dedim muaf olup gecicem :yemek:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Ara 2014, 00:45

tayfun29 yazdı: Bu derslerden şuan için gördüğüm dek ders matematik 2 diğerlerinin hiçbirinde o konulara gelmedim :D

Ki işime yararsa anca coğrafya tarih başka yok :D
iyi sen bilirsin hadi İnşallah geçersin atlatırsın YGSden önce

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 24 Ara 2014, 00:47

rüfeyde yazdı:
tayfun29 yazdı:

Tabi ama herkesin belli şartları var malesef başka görevlerim var zorluğunu tahmin edemezsin 35 isterimde ne kadar çalıştım sa ing 6 en fazla 14 doğru yapıyorum eger böyle geçerse sınav 32 kredi kesin almalıyım tek calısmadıgım biyoloji 2 var iki sınava calıstım çok degısık sorular geldi bu sınava calısmıcam dedim muaf olup gecicem :yemek:
İngilizce 6 da 2-3 tane bilmen gereken şart şey var sonrası zaten hep kelime ezberine bakar :D
Biyolojide kolay ezber yapman lazım.

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 24 Ara 2014, 00:48

htc-directioner yazdı:
tayfun29 yazdı: Bu derslerden şuan için gördüğüm dek ders matematik 2 diğerlerinin hiçbirinde o konulara gelmedim :D

inşAllah bakalım bence sende YGS'ye çalışmaya geç kalma.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Ara 2014, 00:52

tayfun29 yazdı:
htc-directioner yazdı:

inşAllah bakalım bence sende YGS'ye çalışmaya geç kalma.
çalışıyorum :ders:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön