YGS Başvuru İle İlgili

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
murat45

YGS Başvuru İle İlgili

Mesaj gönderen murat45 » 12 Oca 2015, 19:58

Başvuru Formunda Sadece Kafam "24.YGS SINAV MERKEZLERİ:*" Bölümüne Takıldı.Doğru mu Yazdım Acaba ?
Başvuru Formunu Teslim Eden Arkadaşlar Bi Yardımcı Olur mu ? :)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Re: YGS Başvuru İle İlgili

Mesaj gönderen Dersatatürk » 12 Oca 2015, 20:11

Dostum neyi sorduğunu tam anlamadım ama sana şöyle yardımcı olayım doğru bir şekilde doldurmuşsun başvuru forumunu . Yalnız ben kesin ve bir sıkıntı olmaması için Halk Eğitim Merkezine gidip açık lisede okuduğumu belirten yere onaylattım imzası ve ismini onayladığına dahil mühürleri falan attırdım .
Daha sonra kendi çıkışımıaldığım liseye gidip oradaki tanıdığım bir hocama başvuruyu yaptırdım . Bazı arkadaşlar forum doldurmana gerek yok falan diyorlar burada ama o forumu doldurmalısın ve halk eğitime onaylatmalısın . Neden diye sorarsan YGS başvurunda bir sorun çıkar ise o forum ile itiraz edebilirsin .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

murat45

Mesaj gönderen murat45 » 12 Oca 2015, 20:17

Dersatatürk yazdı:Dostum neyi sorduğunu tam anlamadım ama sana şöyle yardımcı olayım doğru bir şekilde doldurmuşsun başvuru forumunu . Yalnız ben kesin ve bir sıkıntı olmaması için Halk Eğitim Merkezine gidip açık lisede okuduğumu belirten yere onaylattım imzası ve ismini onayladığına dahil mühürleri falan attırdım .
Daha sonra kendi çıkışımıaldığım liseye gidip oradaki tanıdığım bir hocama başvuruyu yaptırdım . Bazı arkadaşlar forum doldurmana gerek yok falan diyorlar burada ama o forumu doldurmalısın ve halk eğitime onaylatmalısın . Neden diye sorarsan YGS başvurunda bir sorun çıkar ise o forum ile itiraz edebilirsin .
Tercih Kodları Doğru mu Yazdım Diye Düşünüyom Dünden Beri Bi Sorayım Dedim.Kardeşimde Girecek Sınava Ona Verdikleri Kağıtda (Kardeşim Normal Liseye Gidiyor,Ben Açık Liseye :) )
MANİSA -MERKEZ : 450
MANİSA - TURGUTLU : 454

Kodlarını Yazmışlar.Başka Sitede Paylaşmışlar Kodları Orda İse

MANİSA -MERKEZ : 770
MANİSA - TURGUTLU : 801
Kodları Yazıyor.Kafam Karıştı :)

Profiterol
Acemi

Mesaj gönderen Profiterol » 12 Oca 2015, 23:53

murat45 yazdı:Başvuru Formunda Sadece Kafam "24.YGS SINAV MERKEZLERİ:*" Bölümüne Takıldı.Doğru mu Yazdım Acaba ?
Başvuru Formunu Teslim Eden Arkadaşlar Bi Yardımcı Olur mu ? :)
Ben bir şey sormak istiyorum.Bu formu sen nerede doldurdun?İnternetten doldurma imkanı varsa bende yapayım.
Bende ilk defa başvuracağım.Ben renkli çıktısını aldım.Tükenmez kalemle doldurup Halk eğitim merkezine götüreceğim.

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön