Bilmiyorum daha önce gören varmı ama paylasmak istedim arkadaslar umarım herkez istediği hakettiği derslerden gecer hepimiz mezun oluruzz

bende çok sevindimnail yazdı:İnşallah adına sevindim
Arkadaşların içinde neden beni rencide ediyorsun herkez anladı benım soru ve cevapları kastettiğiminail yazdı:Canım bu sonuç değil Sorular ve Cevapları yanlış yönlendirme.![]()
![]()
kurtarma yok sadce ek sınavlar olur yıl sonu fakat ona girmek için toplam dönemin 8 olması gerekir...yeni başladığın için ek sınavlara giremessinatesates yazdı:Benim sınavım kötü gecti arkadaslar bu ilk aöl sınavına girişimdi tecrübesizlik ve ihmalden kaybettim ek sınavlar yada kurtarma sınavları oluyormu nasıl calısırsam geçer not alırım 20 zorunlu dersim var biraz bilgi verirmisiniz
Blueberry yazdı:kurtarma yok sadce ek sınavlar olur yıl sonu fakat ona girmek için toplam dönemin 8 olması gerekir...yeni başladığın için ek sınavlara giremessinatesates yazdı:Benim sınavım kötü gecti arkadaslar bu ilk aöl sınavına girişimdi tecrübesizlik ve ihmalden kaybettim ek sınavlar yada kurtarma sınavları oluyormu nasıl calısırsam geçer not alırım 20 zorunlu dersim var biraz bilgi verirmisiniz
yapman gereken şey basit;
kitaplarını okuyup not alarak çalışmak ve geçmiş sınav sorularını çözmek tabi planlı çalışcaksın..
ortak dersleri seçmelisin her zman kalan eksik krediyi seçmeli derslerden seçersen ortak derslerin azalmış olur...
nail yazdı:Ben Hanımefendiye söyledim sistemli çalış diye ama dinleyen mi var..