merhaba arkadaşlar

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
Kullanıcı avatarı
KADO

merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen KADO » 21 Oca 2009, 00:36

merhaba arkadaşlar bende aranıza izmirden katıldım adım kadir bu sene yeni başladım aöl ye herkese yeni dönemde başarılar dilerim arkadaşlar benim size danışmak istediğim bi konu olucak eğer yardımcı olursanız çok sevinirim benim lise 3 ten sorumlu derslerim vardı 1 tanesini veremedim ve tastiknamem ile hemen açık liseye yazıldım ve 3 yıllık döneme tabi tutuldum öğrencilim aktif oldu ve 2 tane zorunlu ders verdiler t.c ink.tarihi ve atatürkçülük 1,2 ama şöyle bi durumla karşılaştık 3 yıllık dönemin mezun olma şartları ile benimkiler tutuyor toplam kredim 144 alan kredim 68 toplam dönem sayım 9 bu geçirdiğim 1.dönemim bu şekilde mezun gözüküyorum ama zorunlu olan dersleri vermem gerekiyormuş başarılı olursam mezun oluyorum eğer başarısız olursam yine mezun olabilcekmiyim bide benim 2009 kasımda askerliğim var eğerki dersleri veremezsem kasıma kadar diplomamı alabilirmiyim bi bilginiz var mı bu konu hakkında bu benim içinde çok önemli öss yede giricem bu sene askerliği tecil ettirmem gerek veya diploma dışında mezun olduğuma dair askerliği tecil ettirmek için bi belge gibi birşey alabilirmiyim bilgilendirirseniz çok mutlu olurum şimdiden çok sağolun

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Re: merhaba arkadaşlar

Mesaj gönderen saLLy » 21 Oca 2009, 16:25

hoşqeLdn...2dersi werirsn yaa takma kafana bukdr..eqer bu dönem weremezsen mayıstaki snwda werirsn
߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
KADO

Mesaj gönderen KADO » 21 Oca 2009, 20:13

takmıyorumda bi ihtimal diye yine düşünüyorum eğer veremezsem yinede diplomayı alırmıyım bu kasıma diye düşünüyorum kaç sınav olcak şimdi bu ve ben 2009 kasıma kadar sınavları veremediğimi düşünürsem diplomayı alabilirmiyim askerlik varda kasımda erteletmek için

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 28 Oca 2009, 19:46

mayısta sınaw war bide werirsen dersi diplomayı aLırsn sanırm kasıma kadaR
߀$İKTA$

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön