Açık öğretim yeni kayıt yardım!

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
jsjj

Açık öğretim yeni kayıt yardım!

Mesaj gönderen jsjj » 08 Şub 2015, 22:06

Okuldan bana öğrenim durum belgesi diğer bi adıyla transkript verdiler. Notlarım devamsılık felan yazıyor 2 sayfa. Tasdikname bekliyodum okul bunu verdi. Başka işim varmı okulla dedim. Hayır yok dedi. Şimdi ben yarın kayıt yaptırmaya gidicem. Okula gitmiceğim için yok yazılırmıyım yoksa okulla bağlantım kesilidimi. Çünkü devamsızlık 9.5 gün bi sorun olurmu? Bide kayıt için aol un sitesinde irtibat buroları yazıyor yani seçilen bikaç okul. Ama m.yardımcısı acik ogret burosuna kayıt yaptırıcaksın dedi. Nereye gitmeliyim ve son olarak kayıt için yanimda veli gereklimi?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: Açık öğretim yeni kayıt yardım!

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 08 Şub 2015, 22:11

jsjj yazdı:Okuldan bana öğrenim durum belgesi diğer bi adıyla transkript verdiler. Notlarım devamsılık felan yazıyor 2 sayfa. Tasdikname bekliyodum okul bunu verdi. Başka işim varmı okulla dedim. Hayır yok dedi. Şimdi ben yarın kayıt yaptırmaya gidicem. Okula gitmiceğim için yok yazılırmıyım yoksa okulla bağlantım kesilidimi. Çünkü devamsızlık 9.5 gün bi sorun olurmu? Bide kayıt için aol un sitesinde irtibat buroları yazıyor yani seçilen bikaç okul. Ama m.yardımcısı acik ogret burosuna kayıt yaptırıcaksın dedi. Nereye gitmeliyim ve son olarak kayıt için yanimda veli gereklimi?
irtibat büro dediğimiz şey Halk Eğitim merkezi ve ya Mesleki Eğitim merkezidir.
senin bulunduğun ilin halk eğitim merkezine gideceksin
bence yok yazılmazsın ama tam bilmiyorum sana okulla işin kalmadı demişler ise o zaman yok yazılmazsın herhalde
bir veli götürmen lazım onay için sanırım

jsjj

Mesaj gönderen jsjj » 08 Şub 2015, 22:25

Tamam teşekkürler

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 08 Şub 2015, 22:27

jsjj yazdı:Tamam teşekkürler
rica ederim :gozkırkma: