KAYIT YENİLEME BAŞLADI..!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
KAYIT YENİLEME BAŞLADI..!
Arkadaşlar kayıt yenileme işlemleri başlamıştır 16 Şubat -06 Mart arasında mutlaka yapınız...!
Ders seçme işlemini yapmayı unutmayın..!
Kayıt yenileme kılavuzu...http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2015/2 ... lavuzu.pdf
Ders seçme işlemini yapmayı unutmayın..!
Kayıt yenileme kılavuzu...http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2015/2 ... lavuzu.pdf
Re: KAYIT YENİLEME BAŞLADI..!
Son gün yaptıracam kaydımı hatta mesai saatinin bitmesine 5 dakika kala 

Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
iyi sen bilirsin..H1N1 yazdı:Son gün yaptıracam kaydımı hatta mesai saatinin bitmesine 5 dakika kala

Köylü Kızı yazdı:iyi sen bilirsin..H1N1 yazdı:Son gün yaptıracam kaydımı hatta mesai saatinin bitmesine 5 dakika kalasonra kaydın olmadı diye ağlama
Ne ağlıyacam :C
Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sona bırakırsan bir aksilik çıkar ve kaydın olmaz gerçi hep uzatmalar yapıyorlar ama neyse..H1N1 yazdı:Köylü Kızı yazdı:iyi sen bilirsin..H1N1 yazdı:Son gün yaptıracam kaydımı hatta mesai saatinin bitmesine 5 dakika kalasonra kaydın olmadı diye ağlama
Ne ağlıyacam :C
cidden bak eğer kayıt yapamazsan bu dönem mezun olamazsın 3. döneme kalırsın demedi deme..!
Zaten 2.Dönem mezun olamıyorumki
Büyük ihtimal ek sınavdan sonra olacam 

Sonunda hepimiz ölürüz
-
- Asistan
Bugün yaptırdım son 11 kredi 

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Ne mutlu bize ki sonunda başladı son sınavım olacak 31 kredi almam lazım umarım alırım . Bir an önce sınav tarihi gelsin'de bitireyim liseyi . 

-
- Acemi
arkadaşlar dikkatli olun !! şirinevler ziraat şubesinin atm sinde 2 seçenek çıkıyor biri ortaokul,biri meslek lisesi eğer düz liseye gidiyorsanız o yatırdığınız işlemi geçerli saymıyor halk eğitim !!
ne yapcağımı düşünüyorum burda başka şubede yokkii..

arkadaslar ben bugun kayit yenileme yaptim.ama kayit yenileme degilde yeni kayit diye geciyo ben ona yatirm 20tl dogrumu acaba 

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Yeni kayıt değil kesinlikle kayıt yenileme olması gerekiyordu . Arkadaşımda geçen dönem aynı yanlışı yaptı .sare yazdı:arkadaslar ben bugun kayit yenileme yaptim.ama kayit yenileme degilde yeni kayit diye geciyo ben ona yatirm 20tl dogrumu acaba
Dersatatürk yazdı:Yeni kayıt değil kesinlikle kayıt yenileme olması gerekiyordu . Arkadaşımda geçen dönem aynı yanlışı yaptı .sare yazdı:arkadaslar ben bugun kayit yenileme yaptim.ama kayit yenileme degilde yeni kayit diye geciyo ben ona yatirm 20tl dogrumu acaba
gercekten okulda duzeltme olmuyomu gerimi alicam parayim
Bugun kayit yenileme yapan varmi.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yaaa... öylemi? ben 2. dönem mezun olacamH1N1 yazdı:Zaten 2.Dönem mezun olamıyorumkiBüyük ihtimal ek sınavdan sonra olacam
hadi hayırlısı olsun
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Yanlış yatırdığında paranı geri alman uzun sürüyor diye biliyorum dilekçe falan yazıp Halk Eğitim Merkezine ve ya Ziraat Bankasına veriyordun sanırım . Ben'de yarın yapacağım kayıt yenilemeyi . Sana tavsiyem süresi geçmeden tekrar paranı doğru şekilde yatırıp kaydını yenilemen . Parayı geri alırsın illaki ama üzün sürer .sare yazdı:Dersatatürk yazdı:Yeni kayıt değil kesinlikle kayıt yenileme olması gerekiyordu . Arkadaşımda geçen dönem aynı yanlışı yaptı .sare yazdı:arkadaslar ben bugun kayit yenileme yaptim.ama kayit yenileme degilde yeni kayit diye geciyo ben ona yatirm 20tl dogrumu acaba
gercekten okulda duzeltme olmuyomu gerimi alicam parayim
Bugun kayit yenileme yapan varmi.
-
- Acemi
ziraate yatıran varmı ? ya niye bölye oluyor 2 seçeenk çıkıyor biri ortaokul diğeri meslek lisesi ben düz liseyim onu seçtim yükledim parayı halk eğitim kabul etmedi