KAYIT YENİLEME BAŞLADI..!

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Re: KAYIT YENİLEME BAŞLADI..!

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 17 Şub 2015, 12:16

lisebitmelidertlerde yazdı:ziraate yatıran varmı ? ya niye bölye oluyor 2 seçeenk çıkıyor biri ortaokul diğeri meslek lisesi ben düz liseyim onu seçtim yükledim parayı halk eğitim kabul etmedi
ben daha yaptırmadım babama söyleyecem de eğer olmayacaksa söylemeyim
açık ortaokul kayıtlarıda vardı herhalde ikisi karışmasın diye iki seçenek yapılmış
açık orta okula kayıtlar 16 şubat bitiyordu yani yarın veya sonraki gün yapsak sorun çıkmaz
bence biraz bekleyip sonra yapsak daha iyi olur gibi... bir aksilik çıkmasın ya

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Mesaj gönderen foundreform » 17 Şub 2015, 12:26

Arkadaşlar,kayıt yenileme ile ilgili konu açtım http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 56&t=13853 burada gerekli açıklamayı bulabilirsiniz.Kayıt yenileme seçeneği yerine kayıt ücreti yazıyor,bu yazıyı gören arkadaşlar tereddütte kaldı bir sorun olmaz.Halk eğitim merkezinde yok olmaz falan filan derlerse,hocam öğreci numaramı yazıp sisteme girip bakın ücret yatmış olarak gözüküyor mu? diye söyleyin.

lisebitmelidertlerde arkadaşım öğrenci numaran veya Tc numaran ile sisteme girip bakıp ondan sonra mı kabul etmediler,yoksa direk yatırdığın makbuza bakıp mı kabul etmediler?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

lisebitmelidertlerde
Acemi

Mesaj gönderen lisebitmelidertlerde » 17 Şub 2015, 13:24

makbuza baktı sonra sisteme kimlim nomu yazdı ama öğrenci nomu yazmadı... acaba ondanmı çıkmadı sistemde hayır işin kötüsü gittim bankadan parayı geri aldım eğer gene bir yanlışılk olursa, parayı geriistemye yüzümdeo lamz..

sare
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen sare » 17 Şub 2015, 18:54

arkadaşlar kayıt yenileme yerine yeni kayıt yazıyo oraya yatırın bi sorun cıkmıyo ben yatırdım şimdi ders secimi yapıyorum :sandalye:

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön