Ders seçimi hakkında.
Ders seçimi hakkında.
Tüm ortak derslerimi vermiş bulunuyorum ve 145 kredim var şuanda acaba hangi dersleri seçersem kolay geçerim yardımcı olursanız sevinirim.
- foundreform
- Doçent
Re: Ders seçimi hakkında.
Seçmeli Dil ve anlatım;5,6,7,8 seç hepsi 3 kredi veriyor ve kolay dersler.
Coğrafya 7-8 4 kredi veriyor. Kredisi yüksek olan derslerden seçebilirsin
Coğrafya 7-8 4 kredi veriyor. Kredisi yüksek olan derslerden seçebilirsin
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İngilizcelelerin hepsi kolay seçmelisi de kredisi yüksek bence onları seç
birde coğrafya çok zevkli ve onlarındada kredisi yüksek onlarıda seç derim
birde coğrafya çok zevkli ve onlarındada kredisi yüksek onlarıda seç derim

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Seçmeli Dil ve Anlatım
Seçmeli Coğrafya
Tarih
Seçmeli Tarih
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi
Sosyoloji
Temel Dini Bilgiler
Psikoloji
Hepsi ezber , eğlenceli ve kolay dersler hemde tarihini kültürünü coğrafyanı öğreniyorsun ben bunlar sayesinde 161 kredi topladım .
İngilizceler kolay demişsiniz köylü kızı , siz benim notlarımı görseniz pek kişiden kişiye ne kadar kolay ve ya zor olduğunu anlarsınız . İngilizceden pek anlamıyorsan seçme derim .
Seçmeli Coğrafya
Tarih
Seçmeli Tarih
Sosyoloji
Temel Dini Bilgiler
Psikoloji
Hepsi ezber , eğlenceli ve kolay dersler hemde tarihini kültürünü coğrafyanı öğreniyorsun ben bunlar sayesinde 161 kredi topladım .
İngilizceler kolay demişsiniz köylü kızı , siz benim notlarımı görseniz pek kişiden kişiye ne kadar kolay ve ya zor olduğunu anlarsınız . İngilizceden pek anlamıyorsan seçme derim .

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
o zaman düzelteyim; bana göre kolay ve zevkliDersatatürk yazdı:Seçmeli Dil ve Anlatım
Seçmeli Coğrafya
Tarih
Seçmeli Tarih
Sosyoloji
Temel Dini Bilgiler
Psikoloji
birde Kimya derside çok güzel
- rüfeyde
- Doçent
140 kredideyim bende zorunlu birkaç ders haricinde tarih ve secmeli dil ve anlatımları sonra hz.Muhammedin hayatını aldım 1-2sini gecmiştim kolay zorlamadı şimide 3-4 aldım coğrafya 7 ye kadar her dönemini verdim oldukça zevkli idi 8ini bu dönem aldım tarih 6 da aldım umarım kolaydır
toplamda 31 kredilik ders seçtim

toplamda 31 kredilik ders seçtim

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Arkadaşlar ben ders secimi yapıyorum kimya 1 biyolaji 1 matematik 1 derslerinden gecemedim onları sectim ama kimya 2 biyolaji2 matematik 2 onları secmek istemiyorum ama diğer secmeli dersleri secemiyorum onların yüzünden
napmalıyım ?????????????????? 2 olanlarıdamı secmek zorundayımmm.....................

Herkes coğrafya demiş ama emin misiniz arkadaşlar? Genel olarak ezberim iyidir ama içerik çok fazla gelir mi hiç daha önce girmedim çünkü. Ayrıca yanında dil anlatım gibi dersleri almayı düşünüyordum belki matematik 1 filan alırım 6 kredi sanırım yada ingilizce varsa 1-2-3-4 filan çerez olur.
- rüfeyde
- Doçent
Canım herkesin algısı farklı bana kolay gelen sana zor, sana kolay gelen bana zor gelebilir mesala ingilizceSienne yazdı:Herkes coğrafya demiş ama emin misiniz arkadaşlar? Genel olarak ezberim iyidir ama içerik çok fazla gelir mi hiç daha önce girmedim çünkü. Ayrıca yanında dil anlatım gibi dersleri almayı düşünüyordum belki matematik 1 filan alırım 6 kredi sanırım yada ingilizce varsa 1-2-3-4 filan çerez olur.

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Yok onları geçtim kendisi kolay kredisi fazla diye alıyorumrüfeyde yazdı:Canım herkesin algısı farklı bana kolay gelen sana zor, sana kolay gelen bana zor gelebilir mesala ingilizceSienne yazdı:Herkes coğrafya demiş ama emin misiniz arkadaşlar? Genel olarak ezberim iyidir ama içerik çok fazla gelir mi hiç daha önce girmedim çünkü. Ayrıca yanında dil anlatım gibi dersleri almayı düşünüyordum belki matematik 1 filan alırım 6 kredi sanırım yada ingilizce varsa 1-2-3-4 filan çerez olur.ingilizcem iyi diyorsan ingilizceleri al bence ama bu arada matematik 1 demişsin yani zorunlu derslerin kaldı ise öncelikle onları almalısın ki mezuniyetin uzamasın