Ders seçimi hakkında.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Sienne
Yardımcı Asistan

Ders seçimi hakkında.

Mesaj gönderen Sienne » 16 Şub 2015, 19:50

Tüm ortak derslerimi vermiş bulunuyorum ve 145 kredim var şuanda acaba hangi dersleri seçersem kolay geçerim yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Ders seçimi hakkında.

Mesaj gönderen foundreform » 17 Şub 2015, 12:18

Seçmeli Dil ve anlatım;5,6,7,8 seç hepsi 3 kredi veriyor ve kolay dersler.
Coğrafya 7-8 4 kredi veriyor. Kredisi yüksek olan derslerden seçebilirsin
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 17 Şub 2015, 12:22

İngilizcelelerin hepsi kolay seçmelisi de kredisi yüksek bence onları seç
birde coğrafya çok zevkli ve onlarındada kredisi yüksek onlarıda seç derim :gozkırkma:

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 17 Şub 2015, 12:52

Seçmeli Dil ve Anlatım
Seçmeli Coğrafya
Tarih
Seçmeli Tarih
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi
Sosyoloji
Temel Dini Bilgiler
Psikoloji

Hepsi ezber , eğlenceli ve kolay dersler hemde tarihini kültürünü coğrafyanı öğreniyorsun ben bunlar sayesinde 161 kredi topladım .

İngilizceler kolay demişsiniz köylü kızı , siz benim notlarımı görseniz pek kişiden kişiye ne kadar kolay ve ya zor olduğunu anlarsınız . İngilizceden pek anlamıyorsan seçme derim . :)
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 17 Şub 2015, 16:17

Dersatatürk yazdı:Seçmeli Dil ve Anlatım
Seçmeli Coğrafya
Tarih
Seçmeli Tarih
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi
Sosyoloji
Temel Dini Bilgiler
Psikoloji

Hepsi ezber , eğlenceli ve kolay dersler hemde tarihini kültürünü coğrafyanı öğreniyorsun ben bunlar sayesinde 161 kredi topladım .

İngilizceler kolay demişsiniz köylü kızı , siz benim notlarımı görseniz pek kişiden kişiye ne kadar kolay ve ya zor olduğunu anlarsınız . İngilizceden pek anlamıyorsan seçme derim . :)
o zaman düzelteyim; bana göre kolay ve zevkli
birde Kimya derside çok güzel

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Şub 2015, 17:21

140 kredideyim bende zorunlu birkaç ders haricinde tarih ve secmeli dil ve anlatımları sonra hz.Muhammedin hayatını aldım 1-2sini gecmiştim kolay zorlamadı şimide 3-4 aldım coğrafya 7 ye kadar her dönemini verdim oldukça zevkli idi 8ini bu dönem aldım tarih 6 da aldım umarım kolaydır :tipik:
toplamda 31 kredilik ders seçtim :utanma:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

sare
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen sare » 17 Şub 2015, 18:57

Arkadaşlar ben ders secimi yapıyorum kimya 1 biyolaji 1 matematik 1 derslerinden gecemedim onları sectim ama kimya 2 biyolaji2 matematik 2 onları secmek istemiyorum ama diğer secmeli dersleri secemiyorum onların yüzünden :23: napmalıyım ?????????????????? 2 olanlarıdamı secmek zorundayımmm.....................

Sienne
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Sienne » 17 Şub 2015, 21:43

Herkes coğrafya demiş ama emin misiniz arkadaşlar? Genel olarak ezberim iyidir ama içerik çok fazla gelir mi hiç daha önce girmedim çünkü. Ayrıca yanında dil anlatım gibi dersleri almayı düşünüyordum belki matematik 1 filan alırım 6 kredi sanırım yada ingilizce varsa 1-2-3-4 filan çerez olur.

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Şub 2015, 23:38

Sienne yazdı:Herkes coğrafya demiş ama emin misiniz arkadaşlar? Genel olarak ezberim iyidir ama içerik çok fazla gelir mi hiç daha önce girmedim çünkü. Ayrıca yanında dil anlatım gibi dersleri almayı düşünüyordum belki matematik 1 filan alırım 6 kredi sanırım yada ingilizce varsa 1-2-3-4 filan çerez olur.
Canım herkesin algısı farklı bana kolay gelen sana zor, sana kolay gelen bana zor gelebilir mesala ingilizce :tipik: ingilizcem iyi diyorsan ingilizceleri al bence ama bu arada matematik 1 demişsin yani zorunlu derslerin kaldı ise öncelikle onları almalısın ki mezuniyetin uzamasın :utanma:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

Sienne
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Sienne » 18 Şub 2015, 01:05

rüfeyde yazdı:
Sienne yazdı:Herkes coğrafya demiş ama emin misiniz arkadaşlar? Genel olarak ezberim iyidir ama içerik çok fazla gelir mi hiç daha önce girmedim çünkü. Ayrıca yanında dil anlatım gibi dersleri almayı düşünüyordum belki matematik 1 filan alırım 6 kredi sanırım yada ingilizce varsa 1-2-3-4 filan çerez olur.
Canım herkesin algısı farklı bana kolay gelen sana zor, sana kolay gelen bana zor gelebilir mesala ingilizce :tipik: ingilizcem iyi diyorsan ingilizceleri al bence ama bu arada matematik 1 demişsin yani zorunlu derslerin kaldı ise öncelikle onları almalısın ki mezuniyetin uzamasın :utanma:
Yok onları geçtim kendisi kolay kredisi fazla diye alıyorum :) İngilizce de ise emin değilim hala 4 e kadar %100 yapabilecekken sonrasında yavaş yavaş ihtimal azaldığından korkuyorum :) Coğrafya da ise emin olamadım acaba hangi güne kadar seçebiliyoruz ?

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön