Yüz yüze eğitim almadan lise mezunu olamıyor muyum?

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
ozyyningezegeni
Çırak

Yüz yüze eğitim almadan lise mezunu olamıyor muyum?

Mesaj gönderen ozyyningezegeni » 27 Şub 2015, 21:27

Yüz yüze eğitim 3. sınıftan terkim, uzun süre kayıt yenilemediğim için durumum silik, okula gitmek istemiyorum düz liseliler gibi sadece sınavlara girerek mezun olamaz mıyım? Ya da düz liseye geçemez miyim?

emrahk
Onursal Üye

Re: Yüz yüze eğitim almadan lise mezunu olamıyor muyum?

Mesaj gönderen emrahk » 27 Şub 2015, 21:50

Yüz yüze eğitimi bitirmeden MAÖL mezunu olamazsın. Okula gidip ders almak istemiyorsan düz açık liseye geçebilirsin. Bunun için AÖL kayıt yenilemenin son tarihi olan 6 Mart'a kadar semtindeki Halk Eğitimi Merkezine gidip dilekçeyle başvurman gerekiyor.

Gidip Halk eğitimden bilgi alman faydana olacaktır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
ozyyningezegeni
Çırak

Mesaj gönderen ozyyningezegeni » 27 Şub 2015, 22:06

emrahk yazdı:Yüz yüze eğitimi bitirmeden MAÖL mezunu olamazsın. Okula gidip ders almak istemiyorsan düz açık liseye geçebilirsin. Bunun için AÖL kayıt yenilemenin son tarihi olan 6 Mart'a kadar semtindeki Halk Eğitimi Merkezine gidip dilekçeyle başvurman gerekiyor.

Gidip Halk eğitimden bilgi alman faydana olacaktır...
Yeni kayıt mı yapacağım AOL için, kayıt mı yenileyeceğim?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 27 Şub 2015, 22:27

Geçiş dilekçeni vereceksin, kayıt yenileme gibi olacak. Eğer MAÖL'e yüz yüze eğitim aldığın okulda kayıt yaptırdıysan, Halk Eğitim senden okula gidip kayıt dosyanı istemeni ve kendilerine teslim etmeni isteyebilir. Veya kendileri talep de edebilirler, prosedür değişmiş olabilir. Onu HEM'e gidip öğrenirsin.

MAÖL kayıt yenileme için para yatırdığını ve onun geçişte yatacak para için kullanılmasını dekontunu gösterip talep et. Kabul etme olasılıkları yüksek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
ozyyningezegeni
Çırak

Mesaj gönderen ozyyningezegeni » 28 Şub 2015, 19:00

emrahk yazdı:Geçiş dilekçeni vereceksin, kayıt yenileme gibi olacak. Eğer MAÖL'e yüz yüze eğitim aldığın okulda kayıt yaptırdıysan, Halk Eğitim senden okula gidip kayıt dosyanı istemeni ve kendilerine teslim etmeni isteyebilir. Veya kendileri talep de edebilirler, prosedür değişmiş olabilir. Onu HEM'e gidip öğrenirsin.

MAÖL kayıt yenileme için para yatırdığını ve onun geçişte yatacak para için kullanılmasını dekontunu gösterip talep et. Kabul etme olasılıkları yüksek...
Teşekkürler.

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön