Tastikname yanlış girilmiş galiba

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
dadasi25

Tastikname yanlış girilmiş galiba

Mesaj gönderen dadasi25 » 02 Mar 2015, 01:25

Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var
Ben lise 1. sınıfı endüsri meslek lisesinde okudum lise 2 ye İ.H.l ye geçtim lise 1 in kuran ve arapça derslerini verdim yll sonu karnemde sorumlu ders yoktu lise 3 te sınıf tekrarına kaldım MAOL e geçtim sayfamda arapça 1 ve 2 35 olarak geçiyordu ve dersi geçtiğim gözüküyordu. müdür yardımcısı bunun sorun olmayacağını söyledi ve şimdi ki müdür yardımcısı sorun olacağını söyledi. ve sadece arapça 2 yi verdi diğerine gerek olmadığını söyledi alan kredi tamam oluyor onu verince ve bu sefer alan kredim 96 dan 84 e düştü bütün alan derslerimi versem dahi 102 etmiyor galiba en başta tastikname de yanlışlık var ben 9. sınıf yani arapça 1 ve 2 yi sorumluluk sınavlarında verdim kuran notum doğru olarak geçmiş ama sizce nasıl düzelttirebilirim

Kullanıcı avatarı
foundreform
Doçent

Re: Tastikname yanlış girilmiş galiba

Mesaj gönderen foundreform » 02 Mar 2015, 01:42

dadasi25 yazdı:Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var
Ben lise 1. sınıfı endüsri meslek lisesinde okudum lise 2 ye İ.H.l ye geçtim lise 1 in kuran ve arapça derslerini verdim yll sonu karnemde sorumlu ders yoktu lise 3 te sınıf tekrarına kaldım MAOL e geçtim sayfamda arapça 1 ve 2 35 olarak geçiyordu ve dersi geçtiğim gözüküyordu. müdür yardımcısı bunun sorun olmayacağını söyledi ve şimdi ki müdür yardımcısı sorun olacağını söyledi. ve sadece arapça 2 yi verdi diğerine gerek olmadığını söyledi alan kredi tamam oluyor onu verince ve bu sefer alan kredim 96 dan 84 e düştü bütün alan derslerimi versem dahi 102 etmiyor galiba en başta tastikname de yanlışlık var ben 9. sınıf yani arapça 1 ve 2 yi sorumluluk sınavlarında verdim kuran notum doğru olarak geçmiş ama sizce nasıl düzelttirebilirim
Mesleki Açık Öğretim Lisesi Halkla İlişkiler telefon numarasını arayıp durumunu belirtirsen yardım edeceklerini zannediyorum.

Mesleki Açık Öğretim Lisesi telefon numarası: 0312 213 01 44 İmam Hatip alanının dahili numarası 1058-1070

İmam-Hatip Mail:
ssarihan@meb.gov.tr
hasanarslan@meb.gov.tr

Maol genel mail adresi: maol@meb.gov.tr
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015

dadasi25

Re: Tastikname yanlış girilmiş galiba

Mesaj gönderen dadasi25 » 02 Mar 2015, 23:52

teşekkür ederim dediğinizi yapacağım

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön