Sistem açıldı bugün tam 2 ay sonra açıldı şuan ; AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Toplam kredim: 86
AOL'de okuduğu dönem: 1
Toplam Dönemi: 5
Kalan Zorunlu Ders Sayısı: 24
En kolay nasıl mezun olurum. 30.06.1997 doğumluyum Lise 3 ilk dönem bitimine 1 ay kala tasdikname ile ayrılarak açık liseye geçtim. Ayrıca Örgün lisede çift dikiş yaptım. Ve Örgün lisede 2 adet sorumluluğum vardı onları verirsem 4 kredi olur toplam 90 kredi olucak en kolay nasıl mezun olurum bidahiki sene(2016-2017) Ygsye girebilir miyim
Sistem açıldı :D
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Sistem açıldı :D
Gözün aydın kardeşim. dönemin 5 imiş, her dönem tüm dersleri geçmeye çalış, geçersen iyi olur, ama döneminden önce mezun olmazsın canım malesef
Hadi gözün aydın. BİMER'e başvurmadan mı açıldı sistem?
97 doğumlu olduğun için bu sene 3. dönem sınavına girebiliyorsun. O sınav için 3. dönem kayıt yenilediğinde toplam dönemin 6'ya çıkacak ve 2016 YGS'ye başvurma hakkın doğacak...
97 doğumlu olduğun için bu sene 3. dönem sınavına girebiliyorsun. O sınav için 3. dönem kayıt yenilediğinde toplam dönemin 6'ya çıkacak ve 2016 YGS'ye başvurma hakkın doğacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- foundreform
- Doçent
Sonunda açılmış hayırlı olsun öğrenciliğinin aktifleştirilmesi biraz uzun sürmüş.Ben aöl'ye ilk kayıt olduğum günün akşamına öğrenciliğim aktif edilmişti.Bütün ortak derslerden bir an önce geçmeye çalış veya muaf olmaya çalış.ismail_12 yazdı:Sistem açıldı bugün tam 2 ay sonra açıldı şuan ; AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
En kolay nasıl mezun olurum. 30.06.1997 doğumluyum Lise 3 ilk dönem bitimine 1 ay kala tasdikname ile ayrılarak açık liseye geçtim. Ayrıca Örgün lisede çift dikiş yaptım. Ve Örgün lisede 2 adet sorumluluğum vardı onları verirsem 4 kredi olur toplam 90 kredi olucak en kolay nasıl mezun olurum bidahiki sene(2016-2017) Ygsye girebilir miyim
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Tamam Saol AblaKöylü Kızı yazdı:Gözün aydın kardeşim. dönemin 5 imiş, her dönem tüm dersleri geçmeye çalış, geçersen iyi olur, ama döneminden önce mezun olmazsın canım malesef
Tam Bimere başvurcaktım ertesi gün açılmış işteemrahk yazdı:Hadi gözün aydın. BİMER'e başvurmadan mı açıldı sistem?
Evet baya geç oldu ama açıldı saolfoundreform yazdı:Sonunda açılmış hayırlı olsun öğrenciliğinin aktifleştirilmesi biraz uzun sürmüş.Ben aöl'ye ilk kayıt olduğum günün akşamına öğrenciliğim aktif edilmişti.Bütün ortak derslerden bir an önce geçmeye çalış veya muaf olmaya çalış.ismail_12 yazdı:Sistem açıldı bugün tam 2 ay sonra açıldı şuan ; AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK