açık lise hakkında yardımlarınız
açık lise hakkında yardımlarınız
arkadaşlar ben bu yıl ikinci sınıfı bitiriyorum ve bu senem bittiğindde açık liseye geçme planlarım var.18 yaşında olanlar için açık liseden 2.5 yılda bitirme imkanı var sanırsam ve benim yaşım tutuyor.Bu sonuca göre o îki yılı okumuş sayılırmıyım yoksa lise 1 denmî başlatırlar? cevaplarınızı bekliyorum hepinize çok teşekkürler şimdiden
- brutus1337
- Yardımcı Uzman
Re: açık lise hakkında yardımlarınız
Puanlar Kredi olarak gelir evet ama örgün eğitim gibi değil bence bırakma örgün'ün yerini hiç birşey tutmazadel yazdı:arkadaşlar ben bu yıl ikinci sınıfı bitiriyorum ve bu senem bittiğindde açık liseye geçme planlarım var.18 yaşında olanlar için açık liseden 2.5 yılda bitirme imkanı var sanırsam ve benim yaşım tutuyor.Bu sonuca göre o îki yılı okumuş sayılırmıyım yoksa lise 1 denmî başlatırlar? cevaplarınızı bekliyorum hepinize çok teşekkürler şimdiden

Mezun
- foundreform
- Doçent
Örgün lisede geçtiğin derslerin kredisini açık öğretime geçince alırsın ve belirli bir dönemde eklenmiş olur,lise 1 den başlamazsın.adel yazdı:arkadaşlar ben bu yıl ikinci sınıfı bitiriyorum ve bu senem bittiğindde açık liseye geçme planlarım var.18 yaşında olanlar için açık liseden 2.5 yılda bitirme imkanı var sanırsam ve benim yaşım tutuyor.Bu sonuca göre o îki yılı okumuş sayılırmıyım yoksa lise 1 denmî başlatırlar? cevaplarınızı bekliyorum hepinize çok teşekkürler şimdiden
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
teşekkür ederim arkadaşlar peki yarım dönemde bitirme şansım varmıdır liseyi?
- foundreform
- Doçent
Açık öğretim lisesinden mezun olmak için 192 kredi alıp 8 dönemi tamamlayıp ve bütün zorunlu derslerden geçtiğin zaman veya muaf olduğun zaman mezun olursun.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
aynen katılıyorum, açıklise de güzel ama örgün farklıdırbrutus1337 yazdı:Puanlar Kredi olarak gelir evet ama örgün eğitim gibi değil bence bırakma örgün'ün yerini hiç birşey tutmazadel yazdı:arkadaşlar ben bu yıl ikinci sınıfı bitiriyorum ve bu senem bittiğindde açık liseye geçme planlarım var.18 yaşında olanlar için açık liseden 2.5 yılda bitirme imkanı var sanırsam ve benim yaşım tutuyor.Bu sonuca göre o îki yılı okumuş sayılırmıyım yoksa lise 1 denmî başlatırlar? cevaplarınızı bekliyorum hepinize çok teşekkürler şimdiden