acillll yardim arkadaslar
acillll yardim arkadaslar
Ben YGS sinavina girdim ve YGS 3ten en yuksek olarak 185yaptim aöften sözel olarak hangi bölümleri okuyabilirim arti 36puanda okuldan geliyor lütfen yardimcu olun lys ye girmeme gerek var mi
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
Re: acillll yardim arkadaslar
Sanırım benim verdiğim cevap tatmin etmedi? AÖF 4 yıllık Tarih, Edebiyat, Felsefe, Sosyoloji, İktisat, İşletme vs. tercih yapabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bu puanlami
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- foundreform
- Doçent
Ygs den 180 ve üzeri alanlar aöf 4 yıllık bölümlerden birini tercih edebilir fakat,aöf öğrenci alımı yaparken puanı yüksek olanlara öncelik veriyor yani kontenjanda yer varsa tercih edebilirsiniz.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Benim puanim hangi bölümlereyetiyor peki
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Cemreciğim, bunu sormayı unuttun AÖF taban puanları her ilde aynı mı? diye
- foundreform
- Doçent
Hatice bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış...Her ilde farklılık gösteriyormu aöf puanları?Köylü Kızı yazdı:Cemreciğim, bunu sormayı unuttun AÖF taban puanları her ilde aynı mı? diye
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
bizde onu merak ediyoruz, AÖF puanları Anadolu üni olarak gösteriliyor, Anadolu üni Eskişehirde ama başka illerde bu puanlar aynımı bilmiyoruz, bence aynı ama yinede bilen biri bizi aydınlatırsa çok iyi olacakfoundreform yazdı:Hatice bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış...Her ilde farklılık gösteriyormu aöf puanları?Köylü Kızı yazdı:Cemreciğim, bunu sormayı unuttun AÖF taban puanları her ilde aynı mı? diye
Bencede
- foundreform
- Doçent
Tahminimce her ilde aynı olur bir farklılık olmaz.Tek sıkıntı şu,aöf artık kontenjan ile öğrenci alımı yapıyor yani eskiden 180 ve üzeri alanlar bölüm tercihi yapabiliyor fakat şimdi ise gene 180 puan alanlar tercih yapabilir fakat puanı yüksek olanlara öncelik verildiği için belirlenen kontenjan arasında kendimize yer bulabilirmiyiz? Kontenjan sayısına ve tercih edeceğimiz bölüme başvuracak kişilerin puanlarına göre her şey belli olacak yani nasip ve şans
2014 aöf 4 yıllık bölümlerin kontenjan sayısı ve taban puanları
Teşekkür ederimfoundreform yazdı:Tahminimce her ilde aynı olur bir farklılık olmaz.Tek sıkıntı şu,aöf artık kontenjan ile öğrenci alımı yapıyor yani eskiden 180 ve üzeri alanlar bölüm tercihi yapabiliyor fakat şimdi ise gene 180 puan alanlar tercih yapabilir fakat puanı yüksek olanlara öncelik verildiği için belirlenen kontenjan arasında kendimize yer bulabilirmiyiz? Kontenjan sayısına ve tercih edeceğimiz bölüme başvuracak kişilerin puanlarına göre her şey belli olacak yani nasip ve şans
AÖF puanları her ilde aynıdır, öyle bir fark yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bende öyle düşünmüştüm...Çok sağol Emrah abimemrahk yazdı:AÖF puanları her ilde aynıdır, öyle bir fark yok...
KıZzz aksam foruma gelKöylü Kızı yazdı:Bende öyle düşünmüştüm...Çok sağol Emrah abimemrahk yazdı:AÖF puanları her ilde aynıdır, öyle bir fark yok...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
olur, gündüz matematik yapıyorum sonra akşam gelirimcemre2013 yazdı:KıZzz aksam foruma gelKöylü Kızı yazdı:Bende öyle düşünmüştüm...Çok sağol Emrah abimemrahk yazdı:AÖF puanları her ilde aynıdır, öyle bir fark yok...