ders seçme
ders seçme
Selam arkadaşlar benim toplam kredim 236 ders seçmedim sadece zorunlu dersleri seçmiştim şimdi seçtiğim dersleri göremiyorum. Bu benim için sorun olur mu? lys ye girmeme engel oluşturur mu?
Re: ders seçme
Seçtiğim dersleri göremiyorum derken hiç mi görünmüyor yoksa sistem otomatik başka ders mi seçmiş?nur18 yazdı:Selam arkadaşlar benim toplam kredim 236 ders seçmedim sadece zorunlu dersleri seçmiştim şimdi seçtiğim dersleri göremiyorum. Bu benim için sorun olur mu? lys ye girmeme engel oluşturur mu?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
aa öğrenci giriş sistemi değişmiş ondan göremiyonuz bende diyom neden kimse göremiyor
bakın şimdi ''öğrenci genel bilgiler'' bölümünden ''Ders bilgileri(alınan)'' tıklayın ordan üç seçenek çıkıyor ''Dönem dersleri'' tıklayın ordanda 2014-2 yi tıklayın bu dönem seçtiğiniz dersler görünür
bakın şimdi ''öğrenci genel bilgiler'' bölümünden ''Ders bilgileri(alınan)'' tıklayın ordan üç seçenek çıkıyor ''Dönem dersleri'' tıklayın ordanda 2014-2 yi tıklayın bu dönem seçtiğiniz dersler görünür
gardiyan yazdı:Seçtiğim dersleri göremiyorum derken hiç mi görünmüyor yoksa sistem otomatik başka ders mi seçmiş?nur18 yazdı:Selam arkadaşlar benim toplam kredim 236 ders seçmedim sadece zorunlu dersleri seçmiştim şimdi seçtiğim dersleri göremiyorum. Bu benim için sorun olur mu? lys ye girmeme engel oluşturur mu?
ÇOK SAĞOLUN ŞİMDİ GÖREBİLDİM ZORUNLU DERSLERİ SEÇMİŞTİM. Ama kredi işini anlamadım şimdi benim kredim 236 görünüyo ama 192 krediyi geçmemiz gerektiği yazıyor zorunlu dersleri verdikten sonbra mezun olabilecekmiyim.
olursun olursun. Orada şartları belirtmiş. MEzun şartları diye yazı var görmedinminur18 yazdı:gardiyan yazdı:Seçtiğim dersleri göremiyorum derken hiç mi görünmüyor yoksa sistem otomatik başka ders mi seçmiş?nur18 yazdı:Selam arkadaşlar benim toplam kredim 236 ders seçmedim sadece zorunlu dersleri seçmiştim şimdi seçtiğim dersleri göremiyorum. Bu benim için sorun olur mu? lys ye girmeme engel oluşturur mu?
ÇOK SAĞOLUN ŞİMDİ GÖREBİLDİM ZORUNLU DERSLERİ SEÇMİŞTİM. Ama kredi işini anlamadım şimdi benim kredim 236 görünüyo ama 192 krediyi geçmemiz gerektiği yazıyor zorunlu dersleri verdikten sonbra mezun olabilecekmiyim.

Sonunda hepimiz ölürüz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
o seçtiğin tüm zorunlu dersleri geçersen mezun olursunnur18 yazdı:gardiyan yazdı:Seçtiğim dersleri göremiyorum derken hiç mi görünmüyor yoksa sistem otomatik başka ders mi seçmiş?nur18 yazdı:Selam arkadaşlar benim toplam kredim 236 ders seçmedim sadece zorunlu dersleri seçmiştim şimdi seçtiğim dersleri göremiyorum. Bu benim için sorun olur mu? lys ye girmeme engel oluşturur mu?
orda en az 192 kredi olursa mezun olursunuz denmiş, sen zaten 192yi geçmişsin, sadece zorunlu dersler kalmış, onlarıda geçersen, mezun olursun