ve sonunda derslerime odaklanabilicem
ve sonunda derslerime odaklanabilicem
Bugün amcamin güzelhaberlerini aldik ve bu arada sinavada cçok az bi zaman kaldi ben daha hic calismadim vermem gereken 25 kredi var inşallah bu sinavda mezun olabilirim ve bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedimmutluluk paylastikca cogalir
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: ve sonunda derslerime odaklanabilicem
Çok güzel bir haber çok çok sevindim
Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah temelli atlatırsınız
bir tanem

Çok tesekkur ederim bebeğim gerçekten çok zor günlerdi ama ben inancimi kaybetmedim duasiz günüm geçmedi derslerimi bile biraktim amcam için baba yarim için tabi seninde payin çok büyük benim için sana çok tesekkur ederimKöylü Kızı yazdı:Çok güzel bir haber çok çok sevindimAllah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah temelli atlatırsınız
bir tanem

Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Amcam bir ciksin senden çok çok çok bahsetcemKöylü Kızı yazdı:![]()
![]()
![]()
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Mavi1 yazdı:Konu nedir?

Amcam ameliyat oldu ama simdi durumu iyi zor günler geçti ama ben bu arada hic calisamadim 3 hafta boyuncaMavi1 yazdı:Konu nedir?
Gecmis olsun ben de calismadimcemre2013 yazdı:Amcam ameliyat oldu ama simdi durumu iyi zor günler geçti ama ben bu arada hic calisamadim 3 hafta boyuncaMavi1 yazdı:Konu nedir?
[-- I am AFK --]
Sagolun tesekkur ederim siz neden calismadiniz az kaldi ben bugün basladim calismaya ama mayis sinavina değil lys ye bi taraftanda vermem gereken 25 kredi var
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Çalışın çalışın
Allah zihin açıklığı versin herkese... 

Amin canım sınavlar kabus gibi geliyor korkuyorum bir turlu calisma yöntemi programı bulamadim
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hayır ya korkma bir yerden tutmaya çalış.. Derslere kolay olandan başla hangisi sana kolay geliyorsa başlangıcı ondan yap...cemre2013 yazdı:Amin canım sınavlar kabus gibi geliyor korkuyorum bir turlu calisma yöntemi programı bulamadim

Haklisin ama hepsi yarim yarim kaldi toparlayamı yorum bir turlu az kaldi lys yeKöylü Kızı yazdı:Hayır ya korkma bir yerden tutmaya çalış.. Derslere kolay olandan başla hangisi sana kolay geliyorsa başlangıcı ondan yap...cemre2013 yazdı:Amin canım sınavlar kabus gibi geliyor korkuyorum bir turlu calisma yöntemi programı bulamadim