ve sonunda derslerime odaklanabilicem
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: ve sonunda derslerime odaklanabilicem
Olsun sen bi yerden başla elinden geleni yap, moralini bozma 

Lys de eksi netler diğer dersleri etkiliyor mu
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Valla hiç bilmiyorum ben LYS nasıl bişey onuda bilmiyorum heralde YGS gibi 4 yanlış bir doğruyu götürür...bilemiyorum malesefcemre2013 yazdı:Lys de eksi netler diğer dersleri etkiliyor mu

Peki aöfte ücretli okumak var mı
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Açıklise gibi her dönem para yatırılıyor ama ne kadar bilmiyormcemre2013 yazdı:Peki aöfte ücretli okumak var mı
Öyle değil hani orgun üniversitelerde puanin yetmeyip ücret ödeyerek istediğin bölüme yerlesiyosun ya o iste
tembellikten çalışmadımcemre2013 yazdı:Sagolun tesekkur ederim siz neden calismadiniz az kaldi ben bugün basladim calismaya ama mayis sinavina değil lys ye bi taraftanda vermem gereken 25 kredi var
geçersin inşallah lys de de başarılar
[-- I am AFK --]
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Onu hiç duymadım öyle bişey sanırım yok galiba ben bilmiyorumcemre2013 yazdı:Öyle değil hani orgun üniversitelerde puanin yetmeyip ücret ödeyerek istediğin bölüme yerlesiyosun ya o iste

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Mavi1 yazdı:tembellikten çalışmadımcemre2013 yazdı:Sagolun tesekkur ederim siz neden calismadiniz az kaldi ben bugün basladim calismaya ama mayis sinavina değil lys ye bi taraftanda vermem gereken 25 kredi var
geçersin inşallah lys de de başarılar

ben istisnayım o zamanKöylü Kızı yazdı:Mavi1 yazdı:tembellikten çalışmadımcemre2013 yazdı:Sagolun tesekkur ederim siz neden calismadiniz az kaldi ben bugün basladim calismaya ama mayis sinavina değil lys ye bi taraftanda vermem gereken 25 kredi var
geçersin inşallah lys de de başarılarMavi kızma ama tembellikle açıklise bitmez malesef, çalışmalısın canım
[-- I am AFK --]
Lys mi yoksa mayis Simavi miMavi1 yazdı:cemre hangi dersleri çalışıyorsun
Lys olarak edebiyat tarih coğrafya sözel agirlikliyim mayis sinavi olarak da hangi dersleri seçtiğini bile unuttum 

Bu arada isminiz çünkü mavi diye hitap etmek istemiyorum