ve sonunda derslerime odaklanabilicem
Re: ve sonunda derslerime odaklanabilicem
istediğin bölüm ts puan türünden herhalde sosyal bilimler ve edebiyat-coğrafya sınavına mı gireceksin
muhammed adım
muhammed adım
[-- I am AFK --]
Evet sözel istiyorum ama İngilizce hariç diğer hepsine girrcem eşit agirlikta olabilirMavi1 yazdı:istediğin bölüm ts puan türünden herhalde sosyal bilimler ve edebiyat-coğrafya sınavına mı gireceksin
muhammed adım
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
bugünü saymazsak 43 gün var bu zamana kadar ne kadar çalıştın bilmiyorum ama az çalışmış olsan bile bu süreyi iyi değerlendirerek iyi bi sonuç çıkarabilirsin. öncelikle telaşlanma bu süre iyi bi süre seni üzen olaylar da bitmiş. çalışma planı çok önemli bi şey değil bence, mümkün olduğunca çalışırsan başarı sağlarsın. bi de motive et kendini sınav sonrasını düşün, istediğin üniversiteyi kazandığını düşün, üniversite ortamını düşün hatta netten resimlerine bak. inşallah kazanırsın.
[-- I am AFK --]
Benim için aöf birinci planda ama eğerpuan ddoğruddüzgünbisey gelirse örgünde olabilirMavi1 yazdı:bugünü saymazsak 43 gün var bu zamana kadar ne kadar çalıştın bilmiyorum ama az çalışmış olsan bile bu süreyi iyi değerlendirerek iyi bi sonuç çıkarabilirsin. öncelikle telaşlanma bu süre iyi bi süre seni üzen olaylar da bitmiş. çalışma planı çok önemli bi şey değil bence, mümkün olduğunca çalışırsan başarı sağlarsın. bi de motive et kendini sınav sonrasını düşün, istediğin üniversiteyi kazandığını düşün, üniversite ortamını düşün hatta netten resimlerine bak. inşallah kazanırsın.
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
YGS 4 ten 185 yaptim 37 puanda diplomadan gelecek 222 oluyor ama düşük aldim inşallah lys den güzel bir puan gelir
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Moralinin bozma sen zaten AÖFyi garantilemişsin. LYS dende iyi puan alamasanda AÖF var şimdi ama sende LYSye iyice çalış az zaman kaldı
hem Muhammed'in dediği gibi internetten istediğin bölümlere bakarak kendini motive etmelisin çok moral olur 

Evet haklisiniz benim istediğim üniversite özel ve puanlari çok yuksek
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
konya dışı istemiyorsun galiba. Gel Harran Üni'ye puanları iyi gibi. istediğin bölüm varmı acaba Harran'da...cemre2013 yazdı:Evet haklisiniz benim istediğim üniversite özel ve puanlari çok yuksek
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
İstisna nasıl oluyor??Mavi1 yazdı: ben istisnayım o zaman
Ben aslında okul öncesi istiyordum ama puanlari uçuyor konyada harranı bilmiyorum 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Harran'da o bölüm yok galiba yaacemre2013 yazdı:Ben aslında okul öncesi istiyordum ama puanlari uçuyor konyada harranı bilmiyorum

Olamaz yaaa inanmıyorum nr kadar sanssizim

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Harran'da başka güzel bölümlerde var puanına göre bakarız moralini bozma canım benimcemre2013 yazdı:Olamaz yaaa inanmıyorum nr kadar sanssizim![]()
Ben aksam bi bakayim o zaman