bak tabi moralin yerine gelsincemre2013 yazdı:Ben aksam bi bakayim o zaman

bak tabi moralin yerine gelsincemre2013 yazdı:Ben aksam bi bakayim o zaman
Benim kredim 181. bu dönem 19 kredilik ders seçtim toplam 200 olacak ve mezun olacam İnşallahcemre2013 yazdı:Bu arada ben sana hic sormadim galiba bu soruyukaç kredin kaldi
Evet bu dönem mezun olacağım. sende az kalmıştı dimi sende bu dönem mezun olursun yacemre2013 yazdı:Az kalmis seninki keşke bende oralarda olsaydim bu sinav mezunsun o zaman
yaparsın hem LYS konuları ile AÖL deki seçtiğin konuar aynı değilmikicemre2013 yazdı:Yok canim ya ben veremem 25 krediyi hem hic calismadim ki
Lys daha zor ama bilmiyorum aolun kitaplarini bile almadim bakmadim dahaKöylü Kızı yazdı:yaparsın hem LYS konuları ile AÖL deki seçtiğin konuar aynı değilmikicemre2013 yazdı:Yok canim ya ben veremem 25 krediyi hem hic calismadim ki
sende hazırsın çalışacaksın elinden geleni yapıp Allah'a tevekkül edeceksin ama elinden geleni yapmaya çalışcemre2013 yazdı:Kitaplarim Denemelerim falan hepsi hazir tek eksik var oda benim
Zaten edebiyat tarih ve coğrafya calisiyorum sayisallara calismiyorum yapabildiklerimi yapacammKöylü Kızı yazdı:sende hazırsın çalışacaksın elinden geleni yapıp Allah'a tevekkül edeceksin ama elinden geleni yapmaya çalışcemre2013 yazdı:Kitaplarim Denemelerim falan hepsi hazir tek eksik var oda benim
cemre2013 yazdı:Ama çok zor sallayip cikarim galiba