ben tembelim ama bir kez kaldım o da mat 3 kitap yanlış olduğu için yaniKöylü Kızı yazdı:İstisna nasıl oluyor??Mavi1 yazdı: ben istisnayım o zaman
ve sonunda derslerime odaklanabilicem
Re: ve sonunda derslerime odaklanabilicem
[-- I am AFK --]
Matematikte calisma yonteminiz nedir ben hic anlamiyorum ve en yuksek kredide matematikte
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
kitaptan çalışıyorum sonra netten çalışıyorum
şenol hocanın videoları var onları izle istersen
[-- I am AFK --]
Teşekkürler MuhammedMavi1 yazdı:kitaptan çalışıyorum sonra netten çalışıyorum
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
Onemli degil
koylu kizina sor onun sayisali iyiymis
[-- I am AFK --]
- foundreform
- Doçent
Geçmiş olsun,derslere odaklanmaya çalış çünkü üniversite kazansan bile aöl den mezun olamazsan üniversiteye kayıt yaptıramazsın.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Benimde en çok korktugum şey o zaten furkan bu arada sen kaç almistin YGS den
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Benim sayısalım iyi mi?? a a kim söylediMavi1 yazdı:Onemli degil

Bende öncedenn anlamıyordum temelim yoktu ama 'Antrenmanlarla Matematik' sayesinde çok iyi ve sağlam bir temel attım gibi.. şuan iyi gidiyorum umarım bi yerde takılmam. Bir sürü ders videoları indirdim hatta netin limitini bitirdim babam duymasın

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Şenol Hoca, Tonguç Akademi, Hocalara Geldik, Nejdet Hoca, Mat Akademi.. gibi bir sürü ders anlatan hocalar var ama bunlar en iyisi kesinlikle bakmalısın tatlım...cemre2013 yazdı:Matematikte calisma yonteminiz nedir ben hic anlamiyorum ve en yuksek kredide matematikte

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Diploma notunu gördük canımMavi1 yazdı:ben tembelim ama bir kez kaldım o da mat 3 kitap yanlış olduğu için yaniKöylü Kızı yazdı:İstisna nasıl oluyor??Mavi1 yazdı: ben istisnayım o zaman
Muhammed ve hatice niye boyle atismali gidiyorsunuz 

atışmıyoruz sana öyle gelmişcemre2013 yazdı:Muhammed ve hatice niye boyle atismali gidiyorsunuz
[-- I am AFK --]
Hmm olabilir
hocalara geldik komediymiş yalnızKöylü Kızı yazdı:Benim sayısalım iyi mi?? a a kim söylediMavi1 yazdı:Onemli degil
koylu kizina sor onun sayisali iyiymis![]()
Bende öncedenn anlamıyordum temelim yoktu ama 'Antrenmanlarla Matematik' sayesinde çok iyi ve sağlam bir temel attım gibi.. şuan iyi gidiyorum umarım bi yerde takılmam. Bir sürü ders videoları indirdim hatta netin limitini bitirdim babam duymasınŞenol Hoca, Nejdet Hoca, Tonguç Akademi, MAt Akademi, Hocalara Geldik... gibi videolar çok güzel daha izleyemedim bunları ama şu AÖL bitsin hepsini izleyecem İnşallah.
ve o zaman sayısalım iyi olacak.. matematiğimi geliştirmem lazım.

[-- I am AFK --]
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Yok Cemreciğim atışmıyoruz. Muhammed'in diploma notunu görsen anlarsın..
Muhammed ''Hocalara Geldik'' nasıl komedi, komik mi anlatıyor.. Tonguç kadar olmasada evet komikler

Muhammed ''Hocalara Geldik'' nasıl komedi, komik mi anlatıyor.. Tonguç kadar olmasada evet komikler