ve sonunda derslerime odaklanabilicem
Re: ve sonunda derslerime odaklanabilicem
Haticecim söylediğinsitelere bbaktim gerçektencçokguzel
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Beğenmene sevindim zaten sen onları sevdiğinde bu sefer dersleri anlıyorsun, kavrıyorsun bu iyi bişey onun için güzel anlatan hocaları izlemek daha iyi... hangi konudan başladın?
Tongucun anlatimi hem eğlenceli hem de öğretici kisa ve akilda kalici
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
Edebiyattan basladim en son tanzimat edebiyatında kalmistim zaten sen söylemeden öncede ben tonguctan dinliyordum dersiKöylü Kızı yazdı:Beğenmene sevindim zaten sen onları sevdiğinde bu sefer dersleri anlıyorsun, kavrıyorsun bu iyi bişey onun için güzel anlatan hocaları izlemek daha iyi... hangi konudan başladın?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Aynen Tonguç çok eğlenceli ve komikcemre2013 yazdı:Tongucun anlatimi hem eğlenceli hem de öğretici kisa ve akilda kalici

İyi başlamışsın böyle devam et... not al, soru çöz daha kalıcı olur böylece unutmazsın canımcemre2013 yazdı:Edebiyattan basladim en son tanzimat edebiyatında kalmistim zaten sen söylemeden öncede ben tonguctan dinliyordum dersiKöylü Kızı yazdı:Beğenmene sevindim zaten sen onları sevdiğinde bu sefer dersleri anlıyorsun, kavrıyorsun bu iyi bişey onun için güzel anlatan hocaları izlemek daha iyi... hangi konudan başladın?
Öyle yapiyorum artik belki puan iyi gelmezse seneye birlikte yerlesiriz üniye 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sen elinden geleni yap... olmadı seneye girersin ama sen bu yıl yerleşmek için çalış zaten yaşın küçük seneye kalsanda bişey kaybetmiş sayılmazsın ben bu yaşımda kalmışsamcemre2013 yazdı:Öyle yapiyorum artik belki puan iyi gelmezse seneye birlikte yerlesiriz üniye

Elimden gelenin fazla sini yapmaya caliscam ben boyle hayal etmemistim ama biliyorsun olayları neyse ya hayirlisi sağlık olsun en önemlisi de bu zatenKöylü Kızı yazdı:Sen elinden geleni yap... olmadı seneye girersin ama sen bu yıl yerleşmek için çalış zaten yaşın küçük seneye kalsanda bişey kaybetmiş sayılmazsın ben bu yaşımda kalmışsamcemre2013 yazdı:Öyle yapiyorum artik belki puan iyi gelmezse seneye birlikte yerlesiriz üniyesen kalsan benim için iyi olurda beraber yerleşmek adına
ama bu yıl iyi bir yere yerleş yaa geride kalma iyi puan al tamam mı
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet hayırlısı olsun canım, 40 günde elinden geleni yapacağına eminim sen moralini hep yüksek tut. Allah'tan hayırlısı ne ise onu iste, İnşallah istediğin yere yerleşeceksin
ama motive olmaya çalış önce.. isteksiz çalışmak verimsiz olur

Evet haklisin tam odaklanmak lazim zaten bazi konularda şifreleme yapiyom daha kalici oluyor kendi sesimi kaydedip işim olduğu zaman kulaklip takip dinliyom 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bende İnkılap için öyle yapmıştım ama sesim incecik çıkıyorcemre2013 yazdı:Evet haklisin tam odaklanmak lazim zaten bazi konularda şifreleme yapiyom daha kalici oluyor kendi sesimi kaydedip işim olduğu zaman kulaklip takip dinliyom

Güzel mantik ama bu arada bende kendi sesimi begenmiyorum ama mecbur 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Evet malesefcemre2013 yazdı:Güzel mantik ama bu arada bende kendi sesimi begenmiyorum ama mecbur

Ne çok sanatci ve eser var hangi birini aklimda tutcam ben 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bak onun güzel bir yöntemi var not alacaksın her sanatçı ve eseri yazacaksın ve yazdıklarını duvara asacaksın soru çözdüğünde hani bir eserin yazarını haturlayamadığında duvara bakarsın böylece iki saat kitapları karıştırarak zaman kaybetmiş olmazsın hem de kalıcı ve pratik