moralin bozuldumu foruma gir İlaç gibi geliyor vallahirüfeyde yazdı:sorularla kıtabımın alakası yok haticeee sanırım eski basım verılmıs bosuna ıkı aksamdır özet yapmaya calısmısım
sağol tatlım moral icin
BEN...!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: BEN...!
-
- Acemi
İçinin güzelliği yüzüne vurmuş: iyi insan!Köylü Kızı yazdı:Buda bendeniz: Köylü Kızı....
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Teşekkür ederim teveccühünüzilhandemir yazdı:İçinin güzelliği yüzüne vurmuş: iyi insan!Köylü Kızı yazdı:Buda bendeniz: Köylü Kızı....
- foundreform
- Doçent
Abla size verilen kitabı aöl'nin sitesindeki kitap listesinden karşılaştırdınız mı?rüfeyde yazdı:sorularla kıtabımın alakası yok haticeee sanırım eski basım verılmıs bosuna ıkı aksamdır özet yapmaya calısmısım
sağol tatlım moral icin
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- rüfeyde
- Doçent
Evet kardeşim eski kitap ile karışmış ellerindede kalmamıs netten okuyup özet alıcam artıkfoundreform yazdı:Abla size verilen kitabı aöl'nin sitesindeki kitap listesinden karşılaştırdınız mı?rüfeyde yazdı:sorularla kıtabımın alakası yok haticeee sanırım eski basım verılmıs bosuna ıkı aksamdır özet yapmaya calısmısım
sağol tatlım moral icin
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Aaa... eski kitap mı vermişler.. bozma moralini internettende yapacaksın İnşallah olacakrüfeyde yazdı:Evet kardeşim eski kitap ile karışmış ellerindede kalmamıs netten okuyup özet alıcam artıkfoundreform yazdı:Abla size verilen kitabı aöl'nin sitesindeki kitap listesinden karşılaştırdınız mı?rüfeyde yazdı:sorularla kıtabımın alakası yok haticeee sanırım eski basım verılmıs bosuna ıkı aksamdır özet yapmaya calısmısım
sağol tatlım moral icin
- rüfeyde
- Doçent
evet haticecim öyle ama cok zorluyo dun gece 12 de enes uyudu evımı toplayım dersmı calısayım sastım kıtap olunca daha kolay en azından enesın yanındada bii şekilde yapıyorum böle ılla o cızgı fılm ızlemek ıstıyor bakalım olacak ınsallah 2. ünitedeyim ama bak tarih 6 da yanlıs verılmıs din ile dil 8 i senın ozetlerının cıktısını alıp calısıcam trafık sadece sorulardan bakar gecerım ehlıyet alalı 3 sene oldu cok degısmemıstır heralde geriye hz. muhammedın hayatı 3 ve 4 bırde dıl anlatım 4 5 6 kalıyor sanırım
Ayrıca tatlım cok guzelsın nazar deger koyma böle resmini
Ayrıca tatlım cok guzelsın nazar deger koyma böle resmini
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Teşekkür ederim
Enesi çok çok öpiyorum ve anneler günün kutlu olsun
notlara çalış ama çıkmış sorularıda yaparsan olur bu iş....
Az kalmış zaten bitiyor. Allah zihin açıklığı versin İnşallah
Enesi çok çok öpiyorum ve anneler günün kutlu olsun
notlara çalış ama çıkmış sorularıda yaparsan olur bu iş....
Az kalmış zaten bitiyor. Allah zihin açıklığı versin İnşallah
- rüfeyde
- Doçent
Tesekkur ederim canım senınde gelecekten cooook ıyı bır anne olacagından eminim
Yarın enesimin dogum günü pastasını yaptım 6 yasına girecek doktorlar en fazla 3 yasına kadar yasar oda yogun bakımda gecer son senesi demişti kurban oldugum mevlam saglık sıhhat versin herkese
Yarın enesimin dogum günü pastasını yaptım 6 yasına girecek doktorlar en fazla 3 yasına kadar yasar oda yogun bakımda gecer son senesi demişti kurban oldugum mevlam saglık sıhhat versin herkese
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Teşekkür ederimrüfeyde yazdı:Tesekkur ederim canım senınde gelecekten cooook ıyı bır anne olacagından eminim
Ay maşallah maşallah :Salih Enes büyümüşmü canım benim... hayırlı seneler diliyorum
Allahtan başka kimse bilemez tabi canı verende alanda Allah, çok şükür iyi olacak yakında mürvetinide görecen İnşallah
-
- Çırak
ben geç kaldım herhal.foto falan göremiyorum
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Kaldırdım...Devrimsahtee yazdı:ben geç kaldım herhal.foto falan göremiyorum
-
- Çırak
bende saygı duruşuna geçeyim o zamanKöylü Kızı yazdı:Kaldırdım...Devrimsahtee yazdı:ben geç kaldım herhal.foto falan göremiyorum