Açık lise diplomalarını alan arkadaşlara ufak bir sorum var
-
- Asistan
Açık lise diplomalarını alan arkadaşlara ufak bir sorum var
Arkadaşlar merhaba, Açık lise diplomalarında açık lisede kaç dönem okuduğumuz görünüyor'mu ?
- foundreform
- Doçent
Re: Açık lise diplomalarını alan arkadaşlara ufak bir sorum
Merhaba,kaç dönem okuduğunuz yazmaz,sadece öğrenim süresi yazar.(4 yıl)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Hımm bunu bende merak ediyordum... yani benim diplomada 2 buçuk yıl mı yazacak..foundreform yazdı:Merhaba,kaç dönem okuduğunuz yazmaz,sadece öğrenim süresi yazar.(4 yıl)
- foundreform
- Doçent
Hayır öyle yazmaz.Mesela 192 krediye ulaştın ve mezun olacaksın;ister toplam dönemin 8 dönem,isterse 15 dönem olsun,kaç yıllık sisteme kayıtlı olduysan o yazar...Yani toplam dönemini hesaplayıp diplomaya yazmazlar.3 yıllık ve 4 yıllık sistem var,tam olarak bilmiyorum ama 2006 yılı ve daha öncesinde ilköğretim mezunları veya lise ara sınıflardan ayrılanları 3 yıllık sisteme kayıt ediyorlardı.2007 ve sonrasını ise 4 yıllık sisteme kayıt ediyorlardı.3 yıllık sisteme kayıtlı olanlar için mezuniyet 192 kredi değil.Köylü Kızı yazdı:Hımm bunu bende merak ediyordum... yani benim diplomada 2 buçuk yıl mı yazacak..foundreform yazdı:Merhaba,kaç dönem okuduğunuz yazmaz,sadece öğrenim süresi yazar.(4 yıl)
hehe 2.5 yılda bitiriyorsun 4 yıllık liseyi helal olsunKöylü Kızı yazdı:Hımm bunu bende merak ediyordum... yani benim diplomada 2 buçuk yıl mı yazacak..foundreform yazdı:Merhaba,kaç dönem okuduğunuz yazmaz,sadece öğrenim süresi yazar.(4 yıl)
[-- I am AFK --]
"Açık Öğretim Lisesi Alan Yok" yazacak diplomanızda. Öğretim süresi ise herkeste 4 yıllık yazacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Şansa bak yaaa... 2,5 yılda bitiriyorum ama 4 yılda bitirmişim zannedilecek, bu haksızlık yaa...Mavi1 yazdı:hehe 2.5 yılda bitiriyorsun 4 yıllık liseyi helal olsunKöylü Kızı yazdı:Hımm bunu bende merak ediyordum... yani benim diplomada 2 buçuk yıl mı yazacak..foundreform yazdı:Merhaba,kaç dönem okuduğunuz yazmaz,sadece öğrenim süresi yazar.(4 yıl)
-
- Asistan
Cevaplar için teşekkürler
- foundreform
- Doçent
Açık lisede daha erken mezun olma şansı vardır.Fakat açık lisenin örgün lise ile aynı seviyede olması lazım,arada fark olmaması için...