Atm makbuzu
- ozyyningezegeni
- Çırak
Atm makbuzu
Merhabalar ben son kayıt yenilemeye yetişemedim, parayı yatırmıştım ama kaydım yenilenmedi. Şimdi eylülde geçerli olur mu bu makbuz?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Atm makbuzu
açıkliseye mi kayıt yaptırdınız? kaçıncı dönem için yaptınız?ozyyningezegeni yazdı:Merhabalar ben son kayıt yenilemeye yetişemedim, parayı yatırmıştım ama kaydım yenilenmedi. Şimdi eylülde geçerli olur mu bu makbuz?
- ozyyningezegeni
- Çırak
Kaydım vardi silik duruma düştü, ocak ayında son güne bıraktım, yetişemedim ama para yattı, yandı mı param? Makbuz bende duruyor.Köylü Kızı yazdı:açıkliseye mi kayıt yaptırdınız? kaçıncı dönem için yaptınız?ozyyningezegeni yazdı:Merhabalar ben son kayıt yenilemeye yetişemedim, parayı yatırmıştım ama kaydım yenilenmedi. Şimdi eylülde geçerli olur mu bu makbuz?
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Siz parayı yatırdığınızda kaydı yenilemeyi eğer unuttuysanız veya herhangi bir sorun yüzünden yapamadıysanız sizin kaydınızı Halk eğitim merkezinin yapmış olması lazım dönem bilgilerinize baktınızmı? bide Ocak sınavına girdiniz mi?ozyyningezegeni yazdı:Kaydım vardi silik duruma düştü, ocak ayında son güne bıraktım, yetişemedim ama para yattı, yandı mı param? Makbuz bende duruyor.Köylü Kızı yazdı:açıkliseye mi kayıt yaptırdınız? kaçıncı dönem için yaptınız?ozyyningezegeni yazdı:Merhabalar ben son kayıt yenilemeye yetişemedim, parayı yatırmıştım ama kaydım yenilenmedi. Şimdi eylülde geçerli olur mu bu makbuz?