Sınav sonuçları...
Sınav sonuçları...
Fotoğrafta görüldüğü üzere kredi bilgileri bölümü kapanmış. Buna ek olarak başarılı,başarısız dersler ve dönem dersleri de kapalı durumda. Buda demek oluyor ki bugün ya da en geç yarın sonuçlar açıklanır
- foundreform
- Doçent
Re: Sınav sonuçları...
Konuyu görünce,herhalde sınav sonuçları açıklandı diye heyecanlandım. Zaten sınav sonuçlarının açıklanmasına 8 gün var,ama Aöl daha erken açıklamak için uğraştıklarını duyuruda söyledi.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Bu algıyı yaratmak için bu şekilde paylaşmış olabilirimfoundreform yazdı:Konuyu görünce,herhalde sınav sonuçları açıklandı diye heyecanlandım. Zaten sınav sonuçlarının açıklanmasına 8 gün var,ama Aöl daha erken açıklamak için uğraştıklarını duyuruda söyledi.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Sınav sonucumu biliyorum ama yinede bir panikledim dostum . Kusura bakma ama dayaklıksın , böyle başlık mı olur ?
Amacıma ulaşıyorum dostumDersatatürk yazdı:Sınav sonucumu biliyorum ama yinede bir panikledim dostum . Kusura bakma ama dayaklıksın , böyle başlık mı olur ?
-
- Asistan
İnşallah geçmişimdir son 11 kredim bir daha sınavlara çalışmak istemiyorum.
İnşallah gönlünce olur hocam.kurt cobain yazdı:İnşallah geçmişimdir son 11 kredim bir daha sınavlara çalışmak istemiyorum.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sınav sonuçları er ya da geç açıklanır, ben sonuçları biliyorum ama gene heyecanla bekliyorum İnşallah herkesin sınavı istediği gibi geçmiştir...
Ahmet can beklediğin gibi mi sınavın ? Herkesi heyecanlandırdın bu başlıkla ama olsun
Ahmet can beklediğin gibi mi sınavın ? Herkesi heyecanlandırdın bu başlıkla ama olsun
Evet tam istediğim gibi oldu 29 kredi almışım sende mezunmuşsun hayırlı olsunKöylü Kızı yazdı:Sınav sonuçları er ya da geç açıklanır, ben sonuçları biliyorum ama gene heyecanla bekliyorum İnşallah herkesin sınavı istediği gibi geçmiştir...
- sonerkeser1
- Asistan
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Tebrik ederim seni hayırlı olsun, bende teşekkür ederim sağolgardiyan yazdı:Evet tam istediğim gibi oldu 29 kredi almışım sende mezunmuşsun hayırlı olsunKöylü Kızı yazdı:Sınav sonuçları er ya da geç açıklanır, ben sonuçları biliyorum ama gene heyecanla bekliyorum İnşallah herkesin sınavı istediği gibi geçmiştir...
Soner, tebrik ederim mezun olmuşsunuz
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
- sonerkeser1
- Asistan
teşekkürler bende sizi tebrik ederimKöylü Kızı yazdı:Tebrik ederim seni hayırlı olsun, bende teşekkür ederim sağolgardiyan yazdı:Evet tam istediğim gibi oldu 29 kredi almışım sende mezunmuşsun hayırlı olsunKöylü Kızı yazdı:Sınav sonuçları er ya da geç açıklanır, ben sonuçları biliyorum ama gene heyecanla bekliyorum İnşallah herkesin sınavı istediği gibi geçmiştir...
Soner, tebrik ederim mezun olmuşsunuz
Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
mezun olan arkadaşları tebrik ederim haticeciğim senin adına .ok sevindim canım
ya bu felsefe dersinden bir şey anlamadım nasıl çalışmalıyım
ya bu felsefe dersinden bir şey anlamadım nasıl çalışmalıyım
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3