Sınav sonuçları...
Re: Sınav sonuçları...
Sonunda Mezunlar arasına bende katıldım nasil bitirdim inanin hala garibime gidiyor kimseye örnek olsun diye soylemiyorum ama şimdiye kadar hiç ders çalışmadım hiç test çözmedim sınavdan sınava aklıma geldi aol ama yinede bitti..
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Çok sağol hayatım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun... Felsefe zor değil yaa yaparsıntebessümm yazdı:mezun olan arkadaşları tebrik ederim haticeciğim senin adına .ok sevindim canım
ya bu felsefe dersinden bir şey anlamadım nasıl çalışmalıyım
Tebrik ederim Zementes... hayırlı olsun
yok haticeciğim hiç anlamadım kız aklım çorba gibi oldu
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Aslında kitabı al eline bir defa oku anlarsın gerçekten bak, anlayarak ve kavrayarak oku zor olmadığını göreceksin...tebessümm yazdı:yok haticeciğim hiç anlamadım kız aklım çorba gibi oldu
canım 2 ünite bitti ama sanki okumamış gibiyim senin notlardan not aldım ama yok
<3mezun<3
<3mezun<3
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Benim notlar karışık biraz office word belgeleri yüzünden notlarım birbirine girdi uzun olanlara çalışma, kısa olanlara çalış daha iyi bide soru üzerinde yap yani sorularda nasıl çıktığını görürsen daha kolay olur en azından nasıl sorular çıkacağını görmüş olursun bide kendin not çıkar daha verimli olur önemli filozofları yaz, falan filan işte aklında kalır, hiiiiç gözünü korkutmasın bu Felsefe asıl o senden korksun gerçekten rahat ol yaparsın merak etme ben sana güveniyorum..tebessümm yazdı:canım 2 ünite bitti ama sanki okumamış gibiyim senin notlardan not aldım ama yok
teşekür ederim canım benim dediklerini yapacağım iyiki varsın canım benim
bu dönem kısa ben 13 ders seçtim şimdiden 4 tane bitti acaba biraz azaltsam mı
bu dönem
kimya 4
fizik4 biyoloji 4
matematik 3
ingilizce 4,5
türk edebiyatı 4
dil ve anlatım 5
din kültürü 5
tarih 4
felsefe 1
inklap 1
hz. muhammedin hayatı 2
bu dönem
kimya 4
fizik4 biyoloji 4
matematik 3
ingilizce 4,5
türk edebiyatı 4
dil ve anlatım 5
din kültürü 5
tarih 4
felsefe 1
inklap 1
hz. muhammedin hayatı 2
<3mezun<3
<3mezun<3
Mrblar suan okudugum dönem 15 toplam dönem 18 yazıyo 18. Döneme geldigimde okulu bitiremezsem ne olur yardımcı olurmusunuz lütfen
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Sende iyiki varsın canım benim Bence bunları azaltma böyle iyi sınava daha 6 hafta var yetiştirirsin..tebessümm yazdı:teşekür ederim canım benim dediklerini yapacağım iyiki varsın canım benim
bu dönem
kimya 4
fizik4 biyoloji 4
matematik 3
ingilizce 4,5
türk edebiyatı 4
dil ve anlatım 5
din kültürü 5
tarih 4
felsefe 1
inklap 1
hz. muhammedin hayatı 2
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Açıklisede okuduğunuz dönem 15, örgün ile beraber toplam 18 dönem okumuşsunuz... Yani siz örgünde önceden 3 dönem okuyup sonra açıkliseye geçmişsiniz ve şimdi açıklisedekş 15 dönem ile beraber toplam 18 dönem olmuş durumda...Afyonlu03 yazdı:Mrblar suan okudugum dönem 15 toplam dönem 18 yazıyo 18. Döneme geldigimde okulu bitiremezsem ne olur yardımcı olurmusunuz lütfen
18. döneme gelipte okulu bitiremezseniz yine 19, 20, 21 devam edersiniz birşey olmaz....
Tamam Teşekkür ederim çok sağolun
-
- Asistan
Arkadaşlar mezun oldum uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. tüm mezun olan arkadaşlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum, açık lisede okuyan arkadaşlara Allah kolaylık versin çalışınca oluyor bitmez diyordum ama bitti zaman hızlı geçti
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim hayırlı olsunkurt cobain yazdı:Arkadaşlar mezun oldum uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. tüm mezun olan arkadaşlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum, açık lisede okuyan arkadaşlara Allah kolaylık versin çalışınca oluyor bitmez diyordum ama bitti zaman hızlı geçti
- foundreform
- Doçent
Herkesi tebrik ederim,bende bir sonraki döneme mezun oluyorum.
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015