Açık Öğretim Fakültesi Kayıt HK.

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Açık Öğretim Fakültesi Kayıt HK.

Mesaj gönderen Dersatatürk » 17 Ağu 2015, 01:48

Merhaba arkadaşlar ben son sınav itibari ile Allah'a şükür mezun oldum . Açık Öğretim Fakültesin'de Laborant ve Veterinerlik kazandım .
Yalnız şöyle bir sıkıntım var , Açık Öğretim Lisesi mezuniyet incelemesi yapıyor mezuniyet incelemesi ne kadar sürüyor acaba ? İş buldum işe gireceğim ama lise mezunu istiyorlar mezuniyet incelemesinde iken mezun olabilir diye bir belge alabiliyor muyuz ? Ayrıca 6 ekime kadar kayıt süresi vermiş YÖK 6 ekime kadar süremiz var ama bu kayıt süreci nasıl işliyor ? İnternet üzerinden bir kayıt işlemi yapılıyor mu ya da kayıt için neler götüreceğiz ? Açık Öğretim Lisesine mail attım düzgün bir cevap alamadım ''6 ekime kadar kayıt süresi var. '' diye mesaj atmışlar ! Biz bilmiyoruz sanki bunu . :)

Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

cacali3
Doktor

Re: Açık Öğretim Fakültesi Kayıt HK.

Mesaj gönderen cacali3 » 17 Ağu 2015, 13:49

Dersatatürk yazdı:Merhaba arkadaşlar ben son sınav itibari ile Allah'a şükür mezun oldum . Açık Öğretim Fakültesin'de Laborant ve Veterinerlik kazandım .
Yalnız şöyle bir sıkıntım var , Açık Öğretim Lisesi mezuniyet incelemesi yapıyor mezuniyet incelemesi ne kadar sürüyor acaba ? İş buldum işe gireceğim ama lise mezunu istiyorlar mezuniyet incelemesinde iken mezun olabilir diye bir belge alabiliyor muyuz ? Ayrıca 6 ekime kadar kayıt süresi vermiş YÖK 6 ekime kadar süremiz var ama bu kayıt süreci nasıl işliyor ? İnternet üzerinden bir kayıt işlemi yapılıyor mu ya da kayıt için neler götüreceğiz ? Açık Öğretim Lisesine mail attım düzgün bir cevap alamadım ''6 ekime kadar kayıt süresi var. '' diye mesaj atmışlar ! Biz bilmiyoruz sanki bunu . :)
Hayirli olsun oncelikle,gecen seneki arkadaslarin mezuniyet incelemesi bizim sinavlar aciklanmadan bir gun once basladi ve ertesi gun evraklarinda ve sinavlarinda bi sikintisi olmayanlar mezun konumuna geldiler mezuniyet incelemesindeyken alamiyosun ama dedigim gibi kisa suruyo islemler herseyin tamsa mezun konumuna gelince sana mezun olduguna dair bi kagit veriyorlar(cikma belgeside oluyo) hem mezun olabilir yazisini universiteyi kazanmis az bi kredisi kalmis herkese veriyorlar bendede var kayitlar basladiktan sonra mezun olacagim icin onu aofe goturucem.sende kayitlara kadar mezun oldu cikmazsa alip goturursun.internet sitesine 31agustosta gir internetten basvurunu yap iki tane mi ne cikti alcaksin bi tanesine fotografini yapistirip aofe onaylatcaksin o sende kalcak digeri aofte sende kalan ogrenci karti cikartirken isine yaricak kayit gunu bunlari gotururkende nufus cuzdan fotokopisi 6tane vesikalik(sen fazla gotur nolur nolmaz) osys sonuc belgesi,optik kayit formu(aof vercek sana kursun kalemle doldurcaksin)bide iste mezun oldu yazin tamamsa 31agustosya internetten basvurunu yapip ertesi gun ya da o gun gider kaydini yaptirisin he bide dekont isi var bankaya 205tl mi ne para yatirilcak emin degilim tam miktardan ama o civararda olmasi lazim onun hesap numarasinida aof burosuna gider ogrenir yakinlardaki bankadan yatirir kaydini belgelerinle yaptirirsin

cacali3
Doktor

Re: Açık Öğretim Fakültesi Kayıt HK.

Mesaj gönderen cacali3 » 17 Ağu 2015, 15:33

Senin suanda mezuniyet incelemesinde mi?

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön