Kusura bakma. Cevaplıyorum bir saniye.cacali3 yazdı:ne garip bi forum burasıda arkadaş forumun amacına yönelik kullanıyorum kimseden tık yok ama tanışalım serbest bölge hobileriniz gibi başlıklar anında cevaplanıyo yanlış yere üye oldum galiba açık lise platformu diye geldim fotoğrafını paylaşanı bile gördüm :dd yukarda sorduğumu cevaplandırabilcek benim gibi amacı liseyi bitirmek olan biri yardımcı olursa güzel olur
Merak etme doğru geçirmişlerdir. Kaç kredin var?cacali3 yazdı:lise 3ün ilk dönemini örgünde okuyup aöle geçtim.ingilizce 3ün sınavını hem aölde hemde örgünde geçmişim(lise 2nin 1.döneminde geçerli not almışım yani) seçmeli dil ve anlatım 3 ile 4ü örgün lisede görmüşüm ikisinden de geçerli not almışım ve aynı şekilde aölde de alıp geçmişim.örgünde aöle karşılık gelmeyen 2 tane dersim var projeyle diksiyon dersi onlardanda başarılı olmuşum kredileri eklenmiş midir (müzik ve beden eğitimin eklenmediğini biliyorum ) bu neyden kaynaklanıyo mezuniyet incelemesi yapılırken kredim düşer mi.üniversiteyi kazandım fakat bir çok kişinin mezuniyet incelemesinde mezuniyetleri iptal edilmiş aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum 147 bu konu ile alakalı iki kez aradım hiç bişey bilmiyorlar.halk eğitimede gittim kredilerimin yanlış geçirilip geçirilmediğini öğrenmek için onlarda mezuniyet incelemesinden sonra aktif olursa hata olduğunu o zaman anlarsın yapıcak bişey yok diyo,bi fikri olan var mı nasıl öğrenicem neden iki kez aynı derslerden girdiğimi (hem örgünde hem açıkta başarılı olduğum halde) ya daen önemlisi kredilerimin doğru geçirilip geçirilmediğini,kendim hesaplıyorum hep az çıkıyo şuankine göre.yardımcı olursanız güzel olur eğer geç öğrenirsem üniversite hakkım yanar![]()
![]()
![]()
Merak etme sorun olmaz. Doğru hesaplamışlardır. Son sınavla kaç olur kredin?cacali3 yazdı:sağolasın ya.161 kredim var şuan ilk geldiğimde 109 ile başladım
son sınavı hesapladım 27 kredi alıcam yani toplamda 188 kredim olcak ortak derslerimde bitti .bi kaç kişiyi gördüm facebook sayfasında yanlış hesaplamışlar kredilerini mezuniyet incelemesindeyken iptal edilmiş mezun olamamışlarCaniko yazdı:Merak etme sorun olmaz. Doğru hesaplamışlardır. Son sınavla kaç olur kredin?cacali3 yazdı:sağolasın ya.161 kredim var şuan ilk geldiğimde 109 ile başladım
188 krediyle mezun olamazsın ki. Ek sınava mı gireceksin?cacali3 yazdı:son sınavı hesapladım 27 kredi alıcam yani toplamda 188 kredim olcak ortak derslerimde bitti .bi kaç kişiyi gördüm facebook sayfasında yanlış hesaplamışlar kredilerini mezuniyet incelemesindeyken iptal edilmiş mezun olamamışlarCaniko yazdı:Merak etme sorun olmaz. Doğru hesaplamışlardır. Son sınavla kaç olur kredin?cacali3 yazdı:sağolasın ya.161 kredim var şuan ilk geldiğimde 109 ile başladım
Ek sınavda biraz fazla kredi al ihtiyaten.cacali3 yazdı:evet ek sınavla kesin bitiyo kredilerim ama yanlış hesaplanma olursa yanıcak hakkım
Çalısmaya başla o zaman Allah kolaylık versin. Hangi dersleri seçeceksin karar verdin mi?cacali3 yazdı:aklımda belirledim yine 35 kredilik ne olur nolmaz diye dediğin gibi bakalım nolcak inşallah dediğim durumla karşılaşmamda sorun çıkmaz.ilgilendiğin için teşekkür ederim (:
hz.muhammed'in hayatını daha önceki sınavlarda girdim verdim tarihim kötütebessümm yazdı:tarih iyiyse tarih seç ya da temel dini bilgiler, hz muhammed'in hayatı falan seç